Π. Τατούλης: «Απαιτείται καθολικότητα και ψυχραιμία στην προσπάθεια ισχυροποίησης της χώρας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την ανάγκη καθολικότητας και ψυχραιμίας στην προσπάθεια ισχυροποίησης της χώρας πρόταξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο δημοσιογράφο κ. Τάκη Σαράντη στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ.

Μεταξύ άλλων τόνισε:  «συμφωνώ με την πρωτοβουλία της Κυβέρνησης για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και βοηθώ προς αυτή την κατεύθυνση, υπό την απαραίτητη ωστόσο προϋπόθεση ότι θα τελειώσει γρήγορα τη διαπραγμάτευση και ότι δεν θα υπάρξουν δεύτερες σκέψεις για εκλογές, για δημοψήφισμα, για κατάσχεση καταθέσεων ή για ρήξη με τους Ευρωπαίους εταίρους μας».Η παρουσία κάθε Περιφέρειας είναι αυτόνομη, όπως και το πεδίο ευθύνης της, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τη διαφοροποίησή του από την ΕΝ.ΠΕ., και τόνισε ότι «αφενός, εξαρχής διατυπώσαμε την ξεκάθαρη θέση μας, αφετέρου, από την πρώτη στιγμή διατυπώσαμε την άποψη ότι η ΕΝ.ΠΕ. είναι πολιτικό όργανο και όχι συνδικαλιστικό, συνεπώς δεν υφίσταται η λογική της υποχρεωτικής συμφωνίας».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο