Στην δομή Καλαμάτας της “Κιβωτού του Κόσμου” ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην πρόσκληση των παιδιών που φιλοξενούνται στην δομή Καλαμάτας της “Κιβωτού του Κόσμου” να τα επισκεφθεί για να του ψάλουν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ανταποκρίθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος σήμερα Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου  βρέθηκε στην εν λόγω δομή, στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Στα παιδιά που έψαλαν τα κάλαντα, ο περιφερειάρχης προσέφερε δώρα, από κοινού με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο και τους θεματικούς ομόλογούς του Αννα Καλογεροπούλου και Βασίλη Καπέλιο.

Παράλληλα, ο Π. Νίκας διαβεβαίωσε για την συνεχή στήριξη προς την “Κιβωτό του Κόσμου” τόσο ηθικά, όσο και υλικά, από την Περιφέρεια -η οποία ήδη έχει χρηματοδοτήσει την κατασκευή αθλητικής υποδομής στις εγκαταστάσεις της δομής Καλαμάτας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο