Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σήμερα Τετάρτη ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ν. Παπαθανάσης – συναντήσεις σε Τρίπολη και Μεγαλόπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου επισκέπτεται σήμερα Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Ο υπουργός, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, θα έχει στις 2 το μεσημέρι συνάντηση μαζί του και με στελέχη της Περιφέρειας και του Δήμου Τρίπολης μεταξύ άλλων, ενώ στη συνέχεια θα μεταβούν στον Δήμο Μεγαλόπολης -αρχικά στο Ελληνικό και στη συνέχεια στο δημαρχείο της αρκαδικής πόλης- όπου σε συναντήσεις με τον δήμαρχο και αυτοδιοικητικούς της περιοχής θα εξεταστούν τα θέματα που συνδέονται με την απολιγνιτοποίηση και την δίκαιη μετάβαση της Μεγαλόπολης στην μεταλιγνιτική εποχή.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της σημερινής επίσκεψης του αναπληρωτή υπουργού προβλέπει:

Στις 2 το μεσημέρι συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο και εκπροσώπους του Περιφερειακού Συμβουλίου, καθώς επίσης με τον δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη, τον πρύτανη του ΕΑΠ Οδυσσέα Ζώρα και τον πρόεδρο της ΔΕΘ – Helexpo, Τάσο Τζήκα.

Στις 3 το μεσημέρι, θα γίνει επίσκεψη στο Ελληνικό, στο ακίνητο της Μαυρακείου Σχολής και στις 4 θα ακολουθήσει στη Μεγαλόπολη συνάντηση του υπουργού, του περιφερειάρχη και του προέδρου της ΔΕΘ – Helexpo, καθώς και του ομολόγου του της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Θανάση Ψαθά, με τον δήμαρχο Μεγαλόπολης Θανάση Χριστογιαννόπουλο και αυτοδιοικητικούς της περιοχής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνέντευξη τύπου για το θέμα του νερού παραχώρησε ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης

 Ο Δήμαρχος ανέπτυξε δύο κύριους άξονες, τις υπερκαταναλώσεις και τους μεγαλοοφειλέτες.           Το φαινόμενο των υπερκαταναλώσεων παρατηρείται κυρίως σε κάποια χωριά και λιγότερο στην πόλη της Κορίνθου, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος « Είναι αδιανόητο ο Δήμος να μην ποτίζει δημοτικούς κήπους και γκαζόν για να εξοικονομούμε νερό από την ύδρευση και να βλέπουμε ασύστολη

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Πελοπόννησος 2021-2027 σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου» και στόχο την ενημέρωση φορέων και πολιτών για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020, την συμβολή του στην ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και τις προοπτικές

Προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση του Δήμου Γορτυνίας λόγω Υψηλού Κινδύνου Πυρκαγιάς 

Ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς στο Δήμο Γορτυνίας είναι υψηλός (κατηγορία κινδύνου 3) για αύριο Σάββατο 22 Ιουνίου, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδόθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.Σε ισχύ είναι η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας κ. Κώστα Μανδρώνη, για την προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση και περιοχές Natura, σύμφωνα με την

Ανακοίνωση σχετικά με την Λαϊκή Αγορά Κορίνθου

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [192.82 KB] The post Ανακοίνωση σχετικά με την Λαϊκή Αγορά Κορίνθου appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο