Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στην εκδήλωση που έγινε στην Καλαμάτα για την ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα σήμερα, Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, για την ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος, παρέστη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στον προαύλιο χώρο του ναού της Αναλήψεως του Σωτήρος, εψάλη επιμνημόσυνη δέηση, εκφωνήθηκε ομιλία και κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο των Μικρασιατών.

Στην ίδια εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Περικλής Μαντάς, Μίλτος Χρυσομάλλης, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες Στάθης Αναστασόπουλος και Βασίλης Καπέλιος, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων Μικρασιατών της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:02:14

Η παράτολμη πτήση του πιλότου που μπήκε με 290 χλμ/ώρα στον Ισθμό της Κορίνθου (vid)

Οι αεροπορικές «ακροβατικές» επιδείξεις από μόνες τους είναι θέαμα...

Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου στο Μυστρά | Δημήτρης Πτωχός: «Πλεονέκτημά μας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου φιλοξενήθηκε στο Μυστρά ο 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου «Athena Internamonal   Olive   Oil   Compemmon» (ΑΤΗΕΝΑ ΙΟΟC, 25-27 Απριλίου). Η προβολή των ελαιολάδων της Πελοποννήσου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό, να μιλά, την τρίτη ημέρα του διαγωνισμού, για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειάς μας και τα
00:01:17

Δρέπανο Αργολίδας: Τελευταίο αντίο στον πατέρα του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου

Η κηδεία του Δημητρίου Καλλιάνου πατέρα του παρουσιαστή μετεωρολογικών...

Σάββατο του Λαζάρου: Τι γιορτάζουμε σήμερα και τα έθιμα σε όλη την Ελλάδα

Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και είναι το Σάββατο του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο