Ολα έτοιμα στη Μεγαλόπολη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΧ Junior 2021, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Γεγονός που το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 31 Ιουλίου και 1η Αυγούστου, θα συγκεντρώσει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Αρκαδία και τη Μεγαλόπολη τα βλέμματα των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλον τον κόσμο αποτελεί η διοργάνωση -το πιο πάνω διήμερο- του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΜΧ Junior 2021, στην πίστα μότοκρος της Μεγαλόπολης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γεγονός που το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 31 Ιουλίου και 1η Αυγούστου, θα συγκεντρώσει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Αρκαδία και τη Μεγαλόπολη τα βλέμματα των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλον τον κόσμο αποτελεί η διοργάνωση -το πιο πάνω διήμερο- του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΜΧ Junior 2021, στην πίστα μότοκρος της Μεγαλόπολης.

Αυτό επισημάνθηκε, μεταξύ άλλων, από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και όλους όσοι μίλησαν στη συνέντευξη που δόθηκε το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με αφορμή την διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα, στον οποίον συμμετέχουν 129 νεαροί αθλητές -σε 3 ηλικιακές κατηγορίες, από 10 έως 17 χρόνων-, προερχόμενοι από 23 χώρες.

Ο περιφερειάρχης σημείωσε, παράλληλα, τον σχεδιασμό για την ανάπτυξη στην περιοχή μιας παγκοσμίου επιπέδου πίστας αγώνων μοτοκρός.

Στη συνέντευξη, εκτός από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, μίλησαν ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Θανάσης Χριστογιαννόπουλος, η Μαρία Τσεσμελή πρόεδρος της ΑΜΟΤΟΕ (Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος), η υπεύθυνη επικοινωνίας της ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης Σταυρούλα Μανιάτη – Ζώταλη, ο εκπρόσωπος του σωματείου Αρης Πεντέλης Στέλιος Χριστοδούλου, οι αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος και Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης, ο πρόεδρος της Αρκαδία Α.Ε. Παναγιώτης Μπούρας και ο πρόεδρος της Πελοπόννησος Α.Ε. Σωτήρης Μουρίκης. Ακόμα, το γεγονός χαιρέτισε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, καθώς αυτές τις ημέρες απουσιάζει στο εξωτερικό.

Η διεξαγωγή αυτού του σημαντικού αγώνα έγινε πράξη με την συνεργασία  του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Μεγαλόπολης, της ΑΜΟΤΟΕ και των σωματείων Αρης Πεντέλης και ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης.

Ας σημειωθεί, τέλος, ότι στην διάρκεια του διημέρου, τόσο για τους αθλητές και όσον και για τους θεατες, θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται – διεθνή και ελληνικά- στο πλαίσιο αποτροπής της διάδοσης της covid-19.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυρκαγιά σε Ι.Χ. στην οδό Μουτζουρόπουλου στην Τρίπολη

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στην Τρίπολη, όταν...

Μήνυμα του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας για τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Μήνυμα του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας για τα αποτελέσματα εισαγωγής...

Στην Πάτρα η 3η συνεδρίαση του Εθνικού Διαλόγου για τη νέα ΚΑΠ – Ν. Φαρμάκης: «Δεν κρίνει μόνο το μέλλον του αγροτικού κόσμου, αλλά...

Στην Πάτρα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουλίου 2026, η 3η συνεδρίαση του Εθνικού Διαλόγου για τη νέα ΚΑΠ, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με τη συμμετοχή των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, καθώς και πλήθους εκπροσώπων του πρωτογενούς τομέα και της ακαδημαϊκής κοινότητας

Μήνυμα του Δημάρχου Σπάρτης με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Μήνυμα του Δημάρχου Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλου, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευση: Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση . Η επιτυχία το