Ποιος περιφερειάρχης χρειάζεται 3 άτομα για να αλλάξει λάστιχο;

Κι όμως, συμβαίνουν αυτά, ακόμη και στους «τοπικούς άρχοντες»…

Από λάστιχο έμεινε στην εθνική οδό ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

Ωστόσο, η περιπέτειά του δεν στάθηκε αρκετή για να του χαλάσει τη διάθεση. Ο κ. Μπακογιάννης ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook μια φωτογραφία από την ώρα που γίνεται η αλλαγή στο λάστιχο του αυτοκινήτου και έγραψε: “Σε μία σοβαρή περιφερειακή αρχή όπως η δική μας, χρειάζονται 4 για να αλλάξουμε ένα λάστιχο”.

 

lastixo mpakogiannis

 

aftodioikisi.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εφαρμογή Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός και πλησίον δασικών εκτάσεων

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Εφαρμογή Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός και πλησίον δασικών εκτάσεων appeared first on .

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε δουλειά παντού, φροντίζουμε για τα χωριά μας»

Στην υπογραφή συμβάσεων νέων έργων για την Τ.Κ. Βαλτετσίου, προχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και η ανάδοχος εργολάβος, κα. Βασιλική Δημοπούλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκτέλεση του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Βαλτετσίου», με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, καθώς και του έργου "Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Κοινότητας Βαλτετσίου", με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ. Τα δύο έργα θα υλοποιηθούν με

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...
Μετάβαση στο περιεχόμενο