Καλλονή κατά Δημάρχου Λέσβου! “Έχεις βάλει τα πρόβατα στο γήπεδο” (φωτο)

Κατά του Δημάρχου Λέσβου στρέφεται η ποδοσφαιρική ομάδα της Καλλονής, με αφορμή την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το γήπεδο της πόλης και το οποίο αποτελεί την έδρα της ομάδας στη Σουπερλίγκ. Η ομάδα της Καλλονής δημοσίευσε ένα κολάζ, το οποίο αναδεικνύει την κατάσταση του γηπέδου. Όπως φαίνεται, μάλιστα, στο γήπεδο έχουν μπει πρόβατα και βόσκουν, με την Καλλονή να υποδέχεται σε λίγες μέρες σε αυτό το γήπεδο τον Ηρακλή!

H ιστορία της κόντρας

Το γήπεδο είχε παραχωρηθεί στην Καλλονή, επί της πρότερης δημοτικής Αρχής. Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας είχε επενδύσεις χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να φτιάξει τις εγκαταστάσεις και το χλοοτάπητα αυτού. Η Καλλονή ζήτησε από τη νέα δημοτική αρχή, την εκ νέου παραχώρηση αυτού. Αυτό δεν έγινε και η χρήση – εκμετάλλευσή του πέρασε από την Καλλονή στο Δήμο Λέσβου. Μάλιστα, κατασκεύασαν νέο προπονητικό κέντρο στην περιοχή Λάμπου Μύλοι. Η νησιωτική ομάδα κατηγορεί το Δήμο ότι έχει αφήσει το γήπεδο στη μοίρα του, με πρόβατα να βοσκούν στον αγωνιστικό χώρο.

123

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...

Κορινθία: Αγρότης τραυματίστηκε σοβαρά από φρέζα

Ηλικιωμένος άνδρας εγκλωβίστηκε σε γεωργικό ελκυστήρα (φρέζα) εν ώρα...

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...

Κέντρο Κοινότητας | Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης

Ενημέρωση Η προγραμματισμένη κίνηση (29/3/2024) στον Δήμο Τρίπολης, μεταφέρεται λόγω άδειας του οδηγού τηςκινητής μονάδας, από τις 29/3/2024, για την Δευτέρα 1/4/2024.
Μετάβαση στο περιεχόμενο