1η και 3η θέση ο Κακουρίδης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για το Θάνο Κακουρίδη για 2ο συνεχόμενο τουρνουά. Ο αθλητής του Smash Tripolis στα γήπεδα του Παπάγου όπου διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε1 σημείωσε εξαιρετική απόδοση παραμένοντας σε μονά και διπλά σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Κακουρίδης και Κατσάνος κατέκτησαν την 1η θέση στην κατηγορία διπλά αγόρια κάτω των 16 ετών, ενώ στα μονά της ίδιας ηλικίας ο Κακουρίδης κατέλαβε την 3η θέση.
Οι αγώνες για την ομάδα του Smash Tripolis συνεχίζονται. Επόμενη στάση 10-14 Μαρτίου με τουρνουά κατηγορίας Ε2 αυτή τη φορά στη Φιλοθέη.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Κώστας Τζιούμης: «Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία επ’ ωφελεία της υγείας των δημοτών μας»

Έξυπνες ιατρικές συσκευές παραδόθηκαν σε μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης, την Πέμπτη 18/4/2024, στο πλαίσιο υλοποίησης της πρώτης φάσης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON “SMART BEAR”. Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσα από τη συνεργασία του Δήμου Τρίπολης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης σημείωσε: «Αφορά την παρακολούθηση της υγείας ηλικιωμένων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο