Πρωταθλητής ο Ζωγραφάκης του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. ,ο έφορος αγωνιστικού του τμήματος αντισφαίρισης κ. Κούλης και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου & κας. Σταθούλη συγχαίρουν τον αθλητή του ομίλου τένις Δαβίδ Ζωγραφάκη για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Babolat Tennis Open, που έλαβε χώρα στον ΟΑ Θεσσαλονίκης.

Με εξαιρετικές εμφανίσεις συνεχίζεται η αγωνιστική πορεία των αθλητών του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Στο τουρνουά που διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη “Babolat Tennis Open 2021” έλαβε μέρος ο αθλητής μας Δαβίδ Ζωγραφάκης, ο οποίος κατάφερε να βγει πρωταθλητής στην κατηγορία μονά ανδρών 40+.

Στα αγωνιστικά ο Δαβίδ ξεκίνησε ως νούμερο 1 στο 64άρι κυρίως ταμπλό, πέρασε τον πρώτο γύρο bye και στον δεύτερο νίκησε τον Παντελή Καφέ με 62-61. Στους δεκαέξι βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Αποστολόπουλο Ιωάννη τον οποίο και κέρδισε με 2-0 σετ ( 60, 76). Στην οκτάδα του babolat Tennis Open o Ζωγραφάκης επικράτησε του Μουρατίδη με 63-76 και στα ημιτελικά του Αδάμ με 61, 62, μπαίνοντας εμφατικά στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Εκεί αντίπαλός του ήταν ο Ειλικρινής, με τον οποίο αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-6 κατάφερε με ανατροπή να πάρει το παιχνίδι και την πρώτη θέση του τουρνουά επικρατώντας στο δεύτερο σετ 6-2 και στο tie break με 10-3.

Για όσους γνωρίζουν την αξία του τουρνουά “Babolat Tennis Open 2021”, ομολογουμένως πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία του αθλητή μας Δαβίδ Ζωγραφάκη στον Ο.Α Θεσσαλονίκης. Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού για τον αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης θα είναι το τουρνουά στο ACE στην Παλλήνη. Καλή επιτυχία !!!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο