Σημαντική νίκη για τον ΑΣΠΕΤ Τρίπολης 3-0 τον Ν.Ο.Κ. Ποσειδών

Άλλη μια σημαντική νίκη πέτυχε την Κυριακή το απόγευμα στην Τρίπολη η γυναικεία ομάδα του ΑΣΠΕΤ επικρατώντας του Ν.Ο.Κ. Ποσειδών 3-0 σετ για το πρωτάθλημα του β΄ομίλου της β΄εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Με την νίκη αυτή η ομάδα της Τρίπολης βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς  και έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται για να μπει στην πρώτη τριάδα.               Αναφορικά με το παιχνίδι η ομάδα του ΑΣΠΕΤ βρήκε αντίσταση μόνο στο πρώτο σετ καθώς η ομάδα της Καλαμάτας πήρε από την αρχή ένα μεγάλο προβάδισμα 6-11, 8-16,  12-17, 14-20 και 16-22. Στο σημείο αυτό τραυματίστηκε η αθλήτρια του Ν.Ο.Κ Μπιρμπίλη η οποία αποχώρησε. Αυτή η μικρή διακοπή ευνόησε την ομάδα της Τρίπολης ενώ έριξε την ψυχολογία της καλαματιανής ομάδας με αποτέλεσμα τα κορίτσια του ΑΣΠΕΤ να αντιδράσουν μειώνοντας σε 17-23,  22-24 για να ισοφαρίσει σε 25 όλα. Στη συνέχεια κατάφερε να προηγηθεί με 26-25 και τελικά να πάρει το σετ 27-25. Στο δεύτερο και τρίτο σετ η ομάδα της Τρίπολης ήταν ανώτερη και πιο αποτελεσματική κερδίζοντας και τα δυο σετ με 25-26. Οι πόντοι του ΑΣΠΕΤ προήθλαν από 7 άσσους, 37 επιθέσεις, 8 μπλοκ, και 25 λάθη των αντιπάλων. Η Πεντεφούντη είχε 13 πόντους, η Ζάβου 10, η Σιάννα 9, η Χρονοπούλου και Νικητοπούλου 8, η Μητσοπούλου 2 και από έναν πόντο η Σωτηροπούλου και Σενγκέργκι. Πολύ καλή δουλειά με 22 άμυνες έκανε η Νικητοπουλου. Την ακολούθησε η Χρονοπουλου Β. με  11, η Ζάβου με 8 και Πεντεφούντη και Τσιαμούλη με 5.

ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ( Χρονόπουλος Γ.) ΚΟΛΕΒΑ, ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ Β., ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝ,  ΖΑΒΟΥ, ΚΑΡΑΛΕΚΑ Μ, ΤΣΙΑΜΟΥΛΗ, ΠΕΝΤΕΦΟΥΝΤΗ, ΠΡΩΙΜΑΚΗ, ΣΙΑΝΝΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΕΝΓΚΕΡΓΚΙ, ΚΑΡΑΛΕΚΑ ΑΝ.

Ν.Ο.Κ. ΠΟΣΕΔΩΝ (Σκαρτσίλης Ι.) ΑΠΟΥΡΑ, ΚΑΡΡΑ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ, ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ, ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ, ΧΕΙΛΑ, ΧΡΙΣΟΜΑΛΛΗ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΑΛΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο