Έπεσε η αυλαία στο φετινό Tripolis Sports Camp

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια ιδιαίτερη χρονιά για όλο τον κόσμο αλλά και για το Tripolis Sports Camp έφτασε στο τέλος της. Το αθλητικό καλοκαίρι που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ Τρίπολης ήταν για μια ακόμη χρονιά δημιουργικό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό για όσα παιδιά διάλεξαν να βρίσκονται στην μεγάλη παρέα της.

Η μεγάλη ζήτηση των παροχών του Tripolis Sports Camp εξέπληξε ευχάριστα για μια ακόμη χρονιά τους διοργανωτές. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε ο φετινός καινούργιος συνδιοργανωτής του Tripolis Sports Camp, που δεν ήταν άλλος από το ΚΔΑΠ της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας. Ύστερα από σχετική άδεια του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. κ. Αλεξάνδρου, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, το Tripolis Sports Camp χρησιμοποίησε για τις ανάγκες του προγράμματός του, τις πρότυπες εγκαταστάσεις της “Ζωοδόχου Πηγής”.

Το αθλητικό καλοκαίρι της Τρίπολης είχε για μια ακόμη χρονιά σημαντικές καινοτομίες σε όλα τα επίπεδα από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Η οργανωτική επιτροπή εφάρμοσε όλα τα απαιτούμενα μέτρα για να είναι όλοι ασφαλείς και υγιείς. Tα καινούργια δεδομένα που δημιουργήθηκαν μας έκαναν πιο δυνατούς και δημιουργικούς. Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι για τους υπευθύνους γυμναστές του camp (Σταθούλη, Γιαννακόπουλος και Παπαδόπουλος) η ασφάλεια των παιδιών είναι πάνω από όλα και για αυτό το λόγο τηρούνταν κατά γράμμα όλες οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Η λειτουργία του φετινού Tripolis Sports Camp, η οποία έχει πλέον βάλει πολύ γερά θεμέλια την τελευταία 5ετία στο τομέα, τόσο των παροχών απέναντι στα παιδιά, όσο και στην άψογη λειτουργία του συστήματος εκπαίδευσης, αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλά παιδιά καθ’ όλη την διάρκεια των 2,5 μηνών λειτουργίας του. Οι μικροί κατασκηνωτές μας ξεκίνησαν το καλοκαιρινό τους ταξίδι την 21/6/2021 γνωρίζοντας διεξοδικά 12 αθλήματα μέχρι την 31/8/2021, όπου και ολοκληρώθηκε η λειτουργία του Tripolis Sports Camp. Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων άλλαζε κάθε εβδομάδα και οι γυμναστές του Camp έδωσαν για μια ακόμη χρονιά τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να δώσουν σε όλα τα παιδιά την χαρά της συμμετοχής και της άσκησης. Αθλήματα, όπως η Αντισφαίριση, η Καλαθοσφαίριση, το Ποδόσφαιρο, και ο Κλασσικός Αθλητισμός είχαν την τιμητική τους τις δύο πρώτες εβδομάδες λειτουργίας. Την σκυτάλη πήρε το Beach Tennis, το Beach Volley, το Beach Soccer, το Handball, το Badminton, η ποδηλασία και το ping pong. Οι αθλητικές δραστηριότητες των μικρών μας αθλητών δεν σταμάτησαν μόνο εδώ. Για 2η συνεχόμενη χρονιά το Tripolis Sports Camp τίμησε με την παρουσία του ο χορευτικός σύλλογος “Αρκάδων Δρώμενα”, όπου ταξίδεψε τους μικρούς κατασκηνωτές μας στα μονοπάτια της Αρκαδικής Παράδοσης. Για 3η συνεχόμενη χρονιά την επιμέλεια του αθλητικού γεύματος των μικρών μας παιδιών την είχε η διατροφολόγος του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης κα. Έλενα Μπιλίση. Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μετακινήσεις των παιδιών γίνονταν με απόλυτη ασφάλεια, αφού τις είχαν αναλάβει οι επαγγελματίες οδηγοί του ΚΔΑΠ της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας “Η Ζωοδόχος Πηγή”.

Η οργανωτική επιτροπή του Tripolis Sports Camp ( ΑΕΚ Τρίπολης – ΚΔΑΠ Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας “Η Ζωοδόχος Πηγή”) θέλουν από καρδιάς να ευχαριστήσουν όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους αυτό το αθλητικό καλοκαίρι. Σας ευχόμαστε να μείνετε όλοι υγιείς, ασφαλείς και ανανεώνουμε το ραντεβού μας την επόμενη χρονιά, όπου θα σας περιμένουμε για ένα ακόμα μαγευτικό ταξίδι στον χώρο του αθλητισμού.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝ.Γ.ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ 

O ΕΦΟΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΛΗΣ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο