Διαγωνισμός σχεδιασμού λογοτύπου για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην ανατολή των 30 χρόνων λειτουργίας του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, ο αέρας της ανανέωσης είναι διάχυτος σε όλες τις εκφάνσεις μας.

Σ αυτή την προσπάθεια Συν – μετέχουν ΟΛΟΙ!! Έτσι η διοίκηση της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΓΣ προέβει σε μια πρωτοποριακή για ερασιτεχνικό σωματείο κίνηση, και διοργανώνει:

Διαγωνισμό σχεδιασμού λογοτύπου για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η ΑΕΚ Τρίπολης προκηρύττει διαγωνισμό για την νέα οπτική ταυτότητα – λογότυπο (Logo) του ομίλου τένις. Σκοπός μας η σύγχρονη , πρωτότυπη και αντιπροσωπευτική σχεδίαση ενός λογότυπου για τον όμιλο τένις, που θα τον συνοδεύει όλες τις εκδηλώσεις, τα επιστολόχαρτα και άλλα έντυπα του. Το σχέδιο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, τόσο στην έγχρωμη, όσο και στην ασπρόμαυρη μορφή του κατά περίπτωση. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό μπορούν να έχει όλα τα μέλη του ομίλου (ενήλικές και παιδιά) αλλά και όποιος ενδιαφέρεται εκτός ομίλου να διαγωνιστεί.

Όροι και Προδιαγραφές:

  1. .Επιτρέπονται περισσότερες από μία συμμετοχές ανά άτομο.
  2. Το λογότυπο θα συνοδεύει όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, το προωθητικό υλικό και άλλα έντυπα που θα χρησιμοποιηθούν στο πλαίσιο λειτουργίας της.
  3. Ο/η δημιουργός απαγορεύεται να χρησιμοποιήσει υλικό, το οποίο δεν αποτελεί πνευματική του/της ιδιοκτησία ή για το οποίο δεν έχει άδεια χρήσης και δεν μπορεί να παραχωρήσει άδεια δημοσίευσης. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί παραβίαση του παραπάνω όρου ο/η συμμετέχων/ουσα θα αποκλειστεί από τον διαγωνισμό. Στην περίπτωση εκ των υστέρων διαπίστωσης της παραπάνω παράβασης (μετά την απονομή του βραβείου) η συμμετοχή και το βραβείο θα ακυρωθεί. Σε κάθε περίπτωση, ο/η δημιουργός φέρει την αποκλειστική ευθύνη σε περίπτωση δικαστικής διαμάχης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Κάθε συμμετοχή θα πρέπει να περιλαμβάνει τόσο την έγχρωμη, όσο και την ασπρόμαυρη εκδοχή του λογοτύπου.
  • Το αρχείο πρέπει να παραδοθεί σε υψηλής ανάλυσης jpeg και σε pdf. Δεν επιτρέπεται η χρήση γραμματοσειρών (fonts) που δεν είναι ελεύθερα προς χρήση

Ειδικοί όροι:

Με την αποστολή της δημιουργίας του, κάθε διαγωνιζόμενος αποδέχεται ότι:

  1. Ο/Η δημιουργός τού πρώτου βραβείου αποποιείται των πνευματικών του δικαιωμάτων και το έργο του θα αποτελέσει πλέον ιδιοκτησία του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.
  2. Όλα τα αποκλειστικά και μεταβιβαζόμενα δικαιώματα για χρήση, δημοσίευση, διαφήμιση, αντιγραφή, αλλαγή, τροποποίηση, και αναπαραγωγή με όλους τους πιθανούς τρόπους του λογότυπου που θα βραβευτεί θα ανατεθούν στον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.
  3. Κανένα άλλο άτομο δεν θα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το λογότυπο, συμπεριλαμβανομένου του νικητή/τριας του διαγωνισμού (με εξαίρεση της δυνατότητας χρήσης του σε προσωπικό πορτφόλιο).
  4. Υποβολή Κάθε συμμετοχή θα πρέπει να υποβληθεί σε ηλεκτρονική μορφή σύμφωνα με τις παραπάνω προδιαγραφές στο email: aektripolistennis@gmail.com με θέμα: “Διαγωνισμός Λογοτύπου ομίλου τένις ΑΕΚ Τρίπολης “. Στη συμμετοχή θα πρέπει να αναγράφονται το Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο και E-mail επικοινωνίας.
  5. Κάθε συμμετοχή πρέπει να περιλαμβάνει μια σύντομη περιγραφή (έως 100 λέξεις).
  6. Σημειώνεται ότι το λογότυπο δεν πρέπει να αποσταλεί ως συνημμένο αλλά ως σύνδεσμος σε ηλεκτρονικό αποθετήριο (dropbox, google drive, onedrive, άλλο) ώστε να διασφαλίζεται η ορθή μεταφορά του στην κατάλληλη ανάλυση χωρίς περιορισμούς μεγέθους αρχείων.
  7. Με τη συμμετοχή/υποβολή προτάσεων ο/η διαγωνιζόμενος/η θεωρείται ότι αποδέχεται χωρίς επιφύλαξη όλους τους όρους του διαγωνισμού. Στο λογότυπο που θα επιλεχθεί μπορεί να γίνουν εισηγήσεις από την διοίκηση του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης για μικρές τροποποιήσεις/βελτιώσεις, πριν παραδοθεί στην τελική του μορφή.
  8. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φακέλων συμμετοχής είναι η 1 Μαρτίου 2021.

Διαδικασία Αξιολόγησης – Αποτελέσματα

  • Η διοίκηση του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα αποτελέσει την επιτροπή αξιολόγησης.
  • Μετά το πέρας της προθεσμίας (1 Μαρτίου 2021) η επιτροπή θα συνεδριάσει για να αξιολογήσει όλες τις συμμετοχές και να επιλέξει τις καλύτερες στην περίπτωση που αυτές ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της.
  • Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν έως τις 8 Μαρτίου 2021 και οι συμμετέχοντες/ούσες θα ενημερωθούν με e-mail.

Κριτήρια Αξιολόγησης – Το λογότυπο πρέπει:

  1. Να παραπέμπει στον ρόλο και στην ιδιότητά μας
  2. Να είναι πρωτότυπο
  3. Να συμπεριλαμβάνει τον δικέφαλο αετό.
  4. Να διακρίνεται για την καλλιτεχνική, σχεδιαστική και τεχνική του αρτιότητα
  5. Να είναι ευδιάκριτο, λιτό και να απομνημονεύεται εύκολα από το κοινό
  6. Να είναι δυνατή η αποτύπωσή του σε οποιοδήποτε οπτικό μέσο

Βραβείο νικητή/τριας

  • Το βραβείο του/της νικητή/τριας του διαγωνισμού δεν συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο.
  • Ο/η νικητής/τρια θα λάβει: α)τιμητικό βραβείο β) την επετειακή φανέλα της ομάδας για τα 30 χρόνια λειτουργίας της, γ) θα απολαμβάνει τα αποκλειστικά gold προνόμια του συλλόγου δ) η δημιουργία του/της θα αποτελέσει το επίσημο λογότυπο του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης ε) θα βραβευτεί από τον Πρόεδρο και την διοίκηση του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης σε τιμητική εκδήλωση, με το όνομα του/της ή ψευδώνυμο που επιθυμεί να ανακοινώνεται σε δελτίο τύπου και σε όλα τα ΜΚΔ (μέσα κοινωνικής δικτύωσης) του συλλόγου.

Πληροφορίες: Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού στο e-mail: aektripolistennis@gmail.com

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ξεκίνησε….

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο