Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης (video - pics)

Οκτωβρίου 20, 2016
Tην Τετάρτη 19/10 στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού  Κέντρου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε ο  καθιερωμένος αγιασμός του (ΑΣΠΕΤ) Αθλητικού Συλλόγου Πετοσφαίρισης Τρίπολης.

Στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης παρουσία έδωσαν λοιπόν το απόγευμα της Τετάρτης αρκετά δεκάδες κορίτσια από τα διάφορα τμήματα του συλλόγου, Μαζί τους οι έμπειρες αθλήτριες, οι προπονητές αλλά και οι άνθρωποι του συλλόγου, για τον καθιερωμένο αγιασμό του συλλόγου ο οποίος πραγματοποιήθηκε πριν την προγραμματισμένη προπόνηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσία έδωσαν και αρκετοί γονείς των μικρών κοριτσιών καθώς και κάποιοι υποστηρικτές αυτής της προσπάθεια που πραγματοποιεί φέτος η ομάδα του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης. Η προπόνηση στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε με αγωνιστική παρουσία των μεγαλύτερων κοριτσιών της ομάδας τα οποία αποτελούν το ρόστερ της φετινής γυναικείας ομάδας του συλλόγου.

Το κλίμα στη διάρκεια της εκδήλωσης αλλά και στη διάρκεια της προπόνησης ήταν εξαιρετικό. Δύο στοιχεία αποτελούν εξαιρετικά συστατικά ώστε σύντομα να έρθουν εξαιρετικά αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας. Το πρώτο συστατικό έχει να κάνει με την πολύ μεγάλη βαρύτητα και σπουδαιότητα που δίνεται από τους ανθρώπους του συλλόγου στις νεαρές ηλικίες. Στις υποδομές καλύτερα της ομάδας με στόχο τα επόμενα χρόνια να αναδειχθούν πολύ σημαντικές αθλήτριες!
Το άλλο συστατικό αποτελεί το εξαιρετικό κλίμα και το «οικογενειακό» κλίμα που επικρατεί στο σύλλογο και ακόμη περισσότερα ανάμεσα στα κορίτσια. Ένα κλίμα που κάνει τις προπονήσεις ακόμη πιο ενδιαφέρουσες και δίνει κίνητρο στις ίδιες τις νεαρές αθλήτριες να συνεχίσουν την ενασχόλησή τους με το αγαπημένο τους άθλημα.

Τελευταία τροποποίηση στις 20 Οκτωβρίου 2016 %07:%Οκτ

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia