ΑΕΚ Τρίπολης | Ο Γιώργος Συνοδινός στη θέση του Γενικού Αρχηγού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο κος Συνοδινός μετά από αρκετό χρονικό διάστημα συνεχίζει την προσφορά του στο σύλλογο αφού στο παρελθόν είχε με τα χρώματα του αγωνισθεί τόσο στην Α’ Ομάδα, όσο και σ’ αυτή των βετεράνων.

«Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στην έδρα του συλλόγου στην Κάρτσοβα μεταξύ του Προέδρου του Δ.Σ. κου Παν. Βαλασόπουλου, του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. κου Εμ. Καγιάννη και του παλαιού παίκτη του συλλόγου κου Γεώργιου Συνοδινού συμφωνηθεί η ένταξη του στην μεγάλη οικογένεια μας και από την νέα αγωνιστική σεζόν να αναλάβει την θέση του Γενικού Αρχηγού.

Ο κος Συνοδινός μετά από αρκετό χρονικό διάστημα συνεχίζει την προσφορά του στο σύλλογο αφού στο παρελθόν είχε με τα χρώματα του αγωνισθεί τόσο στην Α’ Ομάδα, όσο και σ’ αυτή των βετεράνων.

Ιδιαίτερα όμως όλα αυτά τα χρόνια έχει υπηρετήσει μ επιτυχία το Αρκαδικό ποδόσφαιρο από διάφορες θέσεις και αυτή η εμπειρία του πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει σημαντικά στην πορεία της ομάδας μας και στην αναδιάθρωση του τμήματος.

Στην συνέχεια συζητήθηκαν παρουσία και του προπονητή κου Π. Παναγούλια ο προγραμματισμός του Δ.Σ., οι προτάσεις του προπονητή και συναποφασίστηκαν οι επόμενες ενέργειες στελέχωσης της ομάδας.

Η ΑΕΚ Τρίπολης ευχαριστεί τον κο Συνοδινό για την αποδοχή της τιμητικής πρότασης από τον σύλλογο και την εθελοντική προσφορά του. Είμαστε βέβαιοι ότι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ!».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο