Σπύρος Λαγός: Τιμή μου που είμαι στον Παναρκαδικό!

Σεπτεμβρίου 15, 2021
Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε  η συνεργασία του Σπύρου Λαγού με τον Παναρκαδικό. Ο νεαρός κόουτς θα είναι ο βοηθός του Παναγιώτη Τζαναβάρα , που και αυτός διανύει λίγο καιρό στον πάγκο του ιστορικού συλλόγου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σπύρος Λαγός, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο τριφύλλι. Φόρεσε την φανέλα  του 6 χρόνια σαν ποδοσφαιριστής, είχε κάνει καλές εμφανίσεις και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του στην άνοδο της Γ΄ Εθνικής. Ο Παναρκαδικός είχε παίξει στον τελικό κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας .

Άλλες ομάδες που έχει παίξει είναι η Ελπίδα Τρίπολης, ΑΕΚ Τρίπολης και Ερμής Μελιγούς.

Ήταν στην ομάδα  την ομάδα του Μαντινειακού στο πρωτάθλημα της Ε. Π. Σ. Αρκαδίας σαν πρώτος προπονητής για δύο χρονιές, με πολύ καλή πορεία.

Ο Σπύρος Λαγός μας έκανε τις εξής δηλώσεις:

Είναι τιμή μου που επανέρχομαι στην ομάδα του Παναρκαδικού, που τα τελευταία χρόνια, έχει πολύ καλή παρουσία στην Γ΄ Εθνική.

Θα είμαι δίπλα σε έναν καταξιωμένο προπονητή και σίγουρα θα έχω κέρδος από αυτή την συνεργασία μας.

Σκοπός μας είναι να μπορέσουμε να δουλέψουμε σωστά και να φτιάξουμε μια ομάδα, που να κάνει αισθητή την παρουσία της στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα.

Είναι μεγάλη η πίεση, αλλά νομίζω πως η αγάπη για την ομάδα και το ποδόσφαιρο, δεν θα είναι τροχοπέδη για εμάς.

Στις δύσκολες αυτές μέρες που βιώνουμε, θα προσπαθήσουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους της ομάδας , για μια ακόμα χρονιά.

Κλείνοντας να τονίσω για μια ακόμα φορά, ότι είναι τιμή για μένα, που βρίσκομαι στην οικογένεια του Παναρκαδικού.

Εύχομαι καλή χρονιά και υγεία για όλο τον κόσμο.

Τελευταία τροποποίηση στις 15 Σεπτεμβρίου 2021 %10:%Σεπ

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia