Η αποστολή του Αστέρα για το ματς με ΠΑΣ

Μετά τη λήξη της προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17.15).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά τη λήξη της προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17.15).

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα αποτελείται από τους παρακάτω δέκα οκτώ ποδοσφαιριστές: Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Γκόιαν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Τορμένα, Τιε Μπι, Ρόλε, Γιαννιώτας, Τσοκάνης, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Μάσα, Πάρα και Μούκαμ.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα: 5 συλλήψεις

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στους δήμους Άργους-Μυκηνών και Ναυπλιέων για την πρόληψη της παραβατικότητας. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, οι αρχές προχώρησαν σε πέντε συλλήψεις για υποθέσεις που κυμαίνονται από κλοπή ρεύματος έως τροχονομικές παραβάσεις, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Ρεσιτάλ κιθάρας στη Μεθώνη το Σάββατο 25 Ιουλίου

Το Σάββατο 25 Ιουλίου 2026 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνης...

Στον ρυθμό του Crossover GNC 3on3 κινείται η Σπάρτη – Σάββατο και Κυριακή στην κεντρική πλατεία

Σε μπασκετικούς ρυθμούς κινείται η Σπάρτη, καθώς το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουλίου διεξάγονται οι μοναδικοί αγώνες CROSSOVER GNC 3on3 στην κεντρική πλατεία. Πρόκειται για αγώνες

«Το νερό που θυμάται…» | Βραδιά αφήγησης στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς οργανώνει μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στην προφορική παράδοση , με τίτλο « Το νερό π