‘Αλωσε την Τούμπα ο Αστέρας! Επικράτησε με 0-1 του ΠΑΟΚ.

Με πολύ καλή απόδοση η ομάδα του Αστέρα μέσα στην Τούμπα, κατάφερε να φύγει τους τρεις βαθμούς της νίκης, επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν αήττητη στην έδρα και γνώρισε την πρώτη ήττα από την ταξιαρχία του Ράσταβατς!

Το γκολ της νίκης το πέτυχε με πέναλτι ο Γκόμες στο 27΄, αφού το εκτέλεσε δύο φορές!  Ο Πασχαλάκης με την  επέμβαση του , κρίθηκε πως ήταν παράτυπη και με την υπόδειξη του VΑR.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο να ισοφαρίσουν, αλλά  δεν κατάφεραν να νικήσουν τον πολύ καλό Τσιφτσή.

Ο Ράσταβατς «έστησε» πολύ καλά την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο και η έξυπνη τακτική του με το πάθος των παικτών του, έδωσαν την νίκη στην ομάδα τους.  

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Βαρέλα (64′ Ροντρίγκο), Μιχάι (46′ Κρέσπο), Περέιρα, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Σβαμπ (64′ Νινούα), Κωνσταντέλιας (46΄ Ουάρντα), Τζόλης, Σφιντέρσκι (63′ Κρμέντσικ).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Καστάνιο, Σουάρεθ, Μπελόκ (92′ Χριστόπουλος), Βαλιέντε, Γκόμες (46′ Κανελλόπουλος), Σίτο (61′ Αλβάρες), Αλί Μπαμπά (46′ Κώτσιρας), Τζίμας (92′ Καρδάρης).

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο