Αστέρας-ΠΑΟΚ 1-1. Είχε Καραντώνη ο ΠΑΟΚ!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ, ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ.  Ο Αστέρας δεν είναι ικανοποιημένος από την διαιτησία του Καραντώνη, που έκλεισε τα μάτια και του VAR!

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πλησίασε δύο φορές το γκολ, αλλά ο  Σφιντέρσκι είδε την μπάλα να σταματά στα δοκάρια του Παπαδόπουλου. Στο 5′ ο τερματοφύλακας του Αστέρα έσωσε την εστία του με τη βοήθεια του αριστερού δοκαριού και στο 22′, έπειτα από σέντρα του Τζόλη, ο Πολωνός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο.

Στο 12′ ο Πασχαλάκης παρά λίγο να κρεμάσει την ομάδα του με γκάφα του, όταν του  γύρισε την μπάλα ο Ίνγκασον, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του και πριν καταλήξει στα δίχτυα την απομάκρυνε με υπερένταση.

Στο 28ο λεπτό, ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι σε καθαρό χέρι του Κρέσπο μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής Δημήτρης Καραντώνης -με τη βοήθεια του VAR και προς έκπληξη όλων, έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Στο 56′ ο Αουγκούστο τροφοδότησε τον Πολωνό μέσα στην περιοχή και εκείνος με  σουτ έκανε το 0-1.

Η απάντηση του Αστέρα, όμως ήταν άμεση και στο 56′ ο Μουνάφο έκανε το 1-1, εκμεταλλευόμενος  το λάθος  του Ουάρντα, ο οποίος έστειλε τη μπάλα πάνω του! 

Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης»

Σκόρερς: 65′ Μουνάφο – 56′ Σφιντέρσκι

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Κίτρινες: 13′ Κώτσιρας, 60′ Μουνάφο – 51′ Ζίβκοβιτς, 60′ Αουγκούστο, 83′ Ουάρντα

Κόκκινες: –

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μπάμπα – Σβαμπ (76′ Κρμέντσικ), Αουγκούστο – Ζίβκοβιτς, Τζόλης (58′ Ελ Καντουρί), Ουάρντα (83′ Μουργκ) – Σβιντέρσκι

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος – Κώτσιρας, Καστάνιο, Σουάρες, Άλβαρες – Βαλιέντε, Μουνάφο (78′ Μπελόκ) – Λουίς Φερνάντες (16′ λ.τ. Άντριαν Ριέρα), Τιλίκα (79′ Ρετζίς), Σίτο (67′ Ιγκλέσιας) – Μπαράλες

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο