Παναρκαδικός | Φύγε εσύ (Δρακόπουλος), έλα εσύ (Μαυρουδής)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με συνοπτικές διαδικασίες η ομάδα του Παναρκαδικού , έκανε αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία. Ο Αντώνης Δρακόπουλος αποτελεί παρελθόν  και την θέση του πήρε ο Θωμάς Μαυρουδής!

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpnanea%2Fvideos%2F561045278206610%2F&show_text=false&width=560″ width=”560″ height=”314″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true” ]

Και αυτή η κίνηση έγινε λίγο πριν επιστρέψει πάλι ο Παναρκαδικός στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Ο Δρακόπουλος σε διάστημα 5 μηνών που ήταν στην Τρίπολη, δεν κατάφερε ελέω COVID 19 να κοουτσάρει την ιστορική ομάδα σε επίσημο παιχνίδι.

Ο Χαϊδαριώτης νέος κόουτς της ομάδας, καλείται τώρα να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά και να οδηγήσει το τριφύλλι με επιτυχία στους υπολειπόμενους αγώνες, διατηρώντας την ομάδα στην κατηγορία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η φιλοσοφία του Δρακόπουλου και της διοίκησης ήταν διαφορετική και αυτό ανάγκασε τους διοικούντες  να προβούν στην αλλαγή του καπετάνιου του πάγκου.

Εν το μεταξύ το πρώτο του φιλικό έδωσε σήμερα η ομάδα του Παναρκαδικού με το νέο της προπονητή, με την ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας. Το παιχνίδι έληξε 1-0 υπέρ του γηπεδούχου Παναρκαδικού. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο