Ντε Μπλάσις: «Ευτυχισμένος για την πρόκριση»

Ευτυχισμένος για την πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης στα πλέυ-οφ του EUROPA LEAGUE δήλωσε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, που στον χθεσινό ιστορικό αγώνα είχε απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ εναντίον της Μάιντς. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Αστέρα μίλησε μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευτυχισμένος για την πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης στα πλέυ-οφ του EUROPA LEAGUE δήλωσε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, που στον χθεσινό ιστορικό αγώνα είχε απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ εναντίον της Μάιντς. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Αστέρα μίλησε μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Ευτυχισμένος για την πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης στα πλέυ-οφ του EUROPA LEAGUE δήλωσε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, που στον χθεσινό ιστορικό αγώνα είχε απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ εναντίον της Μάιντς. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Αστέρα μίλησε μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και δήλωσε επίσης πώς περίμενε και πίστευε πολύ σε αυτή την πρόκριση, ενώ παραδέχτηκε με χιούμορ πώς το εκπληκτικό τέρμα που πέτυχε ήταν κυρίως θέμα τύχης.

Τα σημαντικότερα των όσων δήλωσε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις στο flash interview έχουν ως εξής: «Αισθάνομαι ευτυχισμένος για την πρόκριση, γιατί είχαμε προπονηθεί σκληρά για αυτό. Τώρα, περάσαμε στη φάση των πλέι οφ του Europa League και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους. Πίστευα στην πρόκριση, γιατί παρά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι το περίμενα. Καταφέραμε να αποδώσουμε τα μέγιστα στο γήπεδο και, ιδίως, ο Μάσα που πέτυχε δυο γκολ.

Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ γρήγορο, οπότε δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να κάνει αρνητικές σκέψεις. Στη συνέχεια του παιχνιδιού πέτυχα το γκολ που με απελευθέρωσε κιόλας. Βεβαίως, πάνω από όλα είναι μία νίκη της ομάδας.  Όσον αφορά το γκολ που σημείωσα, ήταν κυρίως θέμα τύχης. Από τη στιγμή που αποδείξαμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε κόντρα στη Μάιντς, πιστεύω πώς μπορούμε να αντεπεξέλθουμε κόντρα σε κάθε ομάδα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

 

contraepithesi.gr

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Τρίπολης

Ενημερώνεται το κοινό, πως οι χώροι του ανοιχτού γυμναστηρίου...

Πολιτιστικό καλοκαίρι 2026 στον Δήμο Μεσσήνης

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Ιούλιος 2026 Τετάρτη 0 1 /07/202 6 2 1 : 00 Θεατρική παράσταση « Οι Όρνιθες » του Αριστοφάνη από την Εφηβική Ομάδα Θεατροπαιχνιδιών του Θ.Ε.Μ., στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης. Σκηνοθεσία: Ελένη Ευταξοπούλου . Διοργάνωση: Θεατρικό Εργαστήρι

Νέα έρευνα Focus Bari: Η σχέση των πολιτών με τα Μέσα Ενημέρωσης

Έρευνα Focus Bari: Οι πολίτες αναζητούν αξιόπιστη και ενυπόγραφη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ