Ντε Μπλάσις: «Ευτυχισμένος για την πρόκριση»

Ευτυχισμένος για την πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης στα πλέυ-οφ του EUROPA LEAGUE δήλωσε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, που στον χθεσινό ιστορικό αγώνα είχε απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ εναντίον της Μάιντς. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Αστέρα μίλησε μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευτυχισμένος για την πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης στα πλέυ-οφ του EUROPA LEAGUE δήλωσε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, που στον χθεσινό ιστορικό αγώνα είχε απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ εναντίον της Μάιντς. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Αστέρα μίλησε μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Ευτυχισμένος για την πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης στα πλέυ-οφ του EUROPA LEAGUE δήλωσε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, που στον χθεσινό ιστορικό αγώνα είχε απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ εναντίον της Μάιντς. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Αστέρα μίλησε μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και δήλωσε επίσης πώς περίμενε και πίστευε πολύ σε αυτή την πρόκριση, ενώ παραδέχτηκε με χιούμορ πώς το εκπληκτικό τέρμα που πέτυχε ήταν κυρίως θέμα τύχης.

Τα σημαντικότερα των όσων δήλωσε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις στο flash interview έχουν ως εξής: «Αισθάνομαι ευτυχισμένος για την πρόκριση, γιατί είχαμε προπονηθεί σκληρά για αυτό. Τώρα, περάσαμε στη φάση των πλέι οφ του Europa League και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους. Πίστευα στην πρόκριση, γιατί παρά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι το περίμενα. Καταφέραμε να αποδώσουμε τα μέγιστα στο γήπεδο και, ιδίως, ο Μάσα που πέτυχε δυο γκολ.

Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ γρήγορο, οπότε δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να κάνει αρνητικές σκέψεις. Στη συνέχεια του παιχνιδιού πέτυχα το γκολ που με απελευθέρωσε κιόλας. Βεβαίως, πάνω από όλα είναι μία νίκη της ομάδας.  Όσον αφορά το γκολ που σημείωσα, ήταν κυρίως θέμα τύχης. Από τη στιγμή που αποδείξαμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε κόντρα στη Μάιντς, πιστεύω πώς μπορούμε να αντεπεξέλθουμε κόντρα σε κάθε ομάδα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

 

contraepithesi.gr

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

205 χρόνια από την Άλωση της Τριπολιτσάς – Το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας

Τη συμπλήρωση 205 χρόνων από την Άλωση της Τριπολιτσάς...

Συνελήφθη 38χρονος στη Μεσσηνία για απόπειρα γυναικοκτονίας

Συνελήφθη 38χρονος στη Μεσσηνία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή απειλή...

Διαβάσαμε: «Μίμικ» από τον Sebastian Fitzek

Και ενώ όλα μέσα της (και γύρω της) γίνονταν...

Ένταξη νέου έργου 1,3 εκατ. ευρώ για την κατασκευή ισόπεδου κόμβου επί της Ε.Ο. 10 Ισθμός Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στη θέση Πευκάλι από...

Στο Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΠΠΑ) Πελοποννήσου 2026–2030 εντάσσεται, με απόφαση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού, η κατασκευή νέου ισόπεδου κόμβου στη θέση Πευκάλι, επί της Εθνικής Οδού 10 Ισθμός – Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, με συνολικό προϋπολογισμό 1,3 εκατ. ευρώ. Η πράξη εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Οδικές υποδομές» και χρηματοδοτείται από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΕΠΑ), με