Ντε Μπλάσις: «Ευτυχισμένος για την πρόκριση»

Ευτυχισμένος για την πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης στα πλέυ-οφ του EUROPA LEAGUE δήλωσε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, που στον χθεσινό ιστορικό αγώνα είχε απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ εναντίον της Μάιντς. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Αστέρα μίλησε μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευτυχισμένος για την πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης στα πλέυ-οφ του EUROPA LEAGUE δήλωσε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, που στον χθεσινό ιστορικό αγώνα είχε απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ εναντίον της Μάιντς. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Αστέρα μίλησε μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Ευτυχισμένος για την πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης στα πλέυ-οφ του EUROPA LEAGUE δήλωσε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, που στον χθεσινό ιστορικό αγώνα είχε απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ εναντίον της Μάιντς. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Αστέρα μίλησε μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και δήλωσε επίσης πώς περίμενε και πίστευε πολύ σε αυτή την πρόκριση, ενώ παραδέχτηκε με χιούμορ πώς το εκπληκτικό τέρμα που πέτυχε ήταν κυρίως θέμα τύχης.

Τα σημαντικότερα των όσων δήλωσε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις στο flash interview έχουν ως εξής: «Αισθάνομαι ευτυχισμένος για την πρόκριση, γιατί είχαμε προπονηθεί σκληρά για αυτό. Τώρα, περάσαμε στη φάση των πλέι οφ του Europa League και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους. Πίστευα στην πρόκριση, γιατί παρά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι το περίμενα. Καταφέραμε να αποδώσουμε τα μέγιστα στο γήπεδο και, ιδίως, ο Μάσα που πέτυχε δυο γκολ.

Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ γρήγορο, οπότε δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να κάνει αρνητικές σκέψεις. Στη συνέχεια του παιχνιδιού πέτυχα το γκολ που με απελευθέρωσε κιόλας. Βεβαίως, πάνω από όλα είναι μία νίκη της ομάδας.  Όσον αφορά το γκολ που σημείωσα, ήταν κυρίως θέμα τύχης. Από τη στιγμή που αποδείξαμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε κόντρα στη Μάιντς, πιστεύω πώς μπορούμε να αντεπεξέλθουμε κόντρα σε κάθε ομάδα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

 

contraepithesi.gr

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Πελοπόννησος 360»: Από τον απολογισμό στον σχεδιασμό του μέλλοντος με τη συμμετοχή όλων

Με τη σημερινή συνάντηση με τους δημάρχους της Πελοποννήσου ξεκίνησε η δεύτερη φάση του «Πελοπόννησος 360», μιας νέας πρωτοβουλίας που εισάγει μια καινοτόμο προσέγγιση στον συμμετοχικό σχεδιασμό και τη διαβούλευση, με κεντρικό μήνυμα «Μαζί, για το κοινό μας…

Η πολιτιστική ταυτότητα της Λακωνίας ως δύναμη για το μέλλον Σημαντική πρωτοβουλία στο Γεράκι

Τη σημασία της προστασίας και της δημιουργικής αξιοποίησης του πολιτιστικού πλούτου της Λακωνίας ανέδειξε η ανοιχτή συζήτηση με τίτλο « Η άυλη πολιτιστική κληρονομιά της Λακωνίας: Προκλήσεις & Προοπτικές », η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026, στο Συνεδριακό Εκθεσιακό Κέντρο Γερακίου, στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2026. Η συνάντηση αποτέλεσε μια

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Σωτήρη Μουρίκη με τον Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων Στο επίκεντρο η αποκατάσταση του Δικαστικού Μεγάρου

Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Νομού Κορινθίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, Σωτήρη Μουρίκη, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας, παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου Γιώργου Χασικίδη. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα ζητήματα που αφορούν τις εργασίες αποκατάστασης του Δικαστικού Μεγάρου Κορίνθου, καθώς και η ανάγκη προώθησης των απαραίτητων παρεμβάσεων για

Έως τις 3 Νοεμβρίου οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες 2026 – Τι πρέπει να προσέξουν οι υπόχρεοι

Μέχρι την Τρίτη 3 Νοεμβρίου έχουν τη δυνατότητα οι...