Ντε Μπλάσις: «Ευτυχισμένος για την πρόκριση»

Ευτυχισμένος για την πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης στα πλέυ-οφ του EUROPA LEAGUE δήλωσε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, που στον χθεσινό ιστορικό αγώνα είχε απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ εναντίον της Μάιντς. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Αστέρα μίλησε μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευτυχισμένος για την πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης στα πλέυ-οφ του EUROPA LEAGUE δήλωσε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, που στον χθεσινό ιστορικό αγώνα είχε απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ εναντίον της Μάιντς. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Αστέρα μίλησε μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Ευτυχισμένος για την πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης στα πλέυ-οφ του EUROPA LEAGUE δήλωσε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, που στον χθεσινό ιστορικό αγώνα είχε απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ εναντίον της Μάιντς. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Αστέρα μίλησε μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και δήλωσε επίσης πώς περίμενε και πίστευε πολύ σε αυτή την πρόκριση, ενώ παραδέχτηκε με χιούμορ πώς το εκπληκτικό τέρμα που πέτυχε ήταν κυρίως θέμα τύχης.

Τα σημαντικότερα των όσων δήλωσε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις στο flash interview έχουν ως εξής: «Αισθάνομαι ευτυχισμένος για την πρόκριση, γιατί είχαμε προπονηθεί σκληρά για αυτό. Τώρα, περάσαμε στη φάση των πλέι οφ του Europa League και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους. Πίστευα στην πρόκριση, γιατί παρά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι το περίμενα. Καταφέραμε να αποδώσουμε τα μέγιστα στο γήπεδο και, ιδίως, ο Μάσα που πέτυχε δυο γκολ.

Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ γρήγορο, οπότε δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να κάνει αρνητικές σκέψεις. Στη συνέχεια του παιχνιδιού πέτυχα το γκολ που με απελευθέρωσε κιόλας. Βεβαίως, πάνω από όλα είναι μία νίκη της ομάδας.  Όσον αφορά το γκολ που σημείωσα, ήταν κυρίως θέμα τύχης. Από τη στιγμή που αποδείξαμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε κόντρα στη Μάιντς, πιστεύω πώς μπορούμε να αντεπεξέλθουμε κόντρα σε κάθε ομάδα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

 

contraepithesi.gr

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέσσερις δράσεις δωρεάν προληπτικών εξετάσεων στις Δημοτικές Κοινότητες Βαλύρας , Χράνων , Πουλιτσίου και Πλατανόβρυσης Δήμου Μεσσήνης

Οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Δήμο Μεσσήνης συνεχίζουν το έργο πρόληψης και προαγωγής της δημόσιας υγείας.
00:22:17

Ξέρεις πού βρίσκεται η πόλη των νάνων;

Το Βρότσλαβ είναι η 4η μεγαλύτερη πόλη της Πολωνίας. Δεν είναι τόσο γνωστό όσο η Βαρσοβία ή η Κρακοβία και αυτό είναι κρίμα, γιατί πρόκειται για ένα πραγματικό διαμάντι! Το Travel Diary ταξίδεψε εκεί και αποτύπωσε, μέσα από δύο επεισόδια, όλους τους λόγους που αξίζει να επισκεφθείτε την "πόλη των

Συνελήφθησαν συνολικά 21 άτομα σε στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις στην Πελοπόννησο

Τρίπολη , 9 Ιουνίου  202 6 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στοχευμένες αστυνο μικές επιχειρήσεις πραγμ ατοποιήθηκαν στην Αργολίδα , Αρκαδία, Κορινθία και στη Μεσσηνία Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων συνελήφθησαν συνολικά - 21 - άτομα Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, πραγμ

Λαλιώτι Κορινθίας | Σε εξέλιξη παρεμβάσεις για οδική ασφάλεια και ενίσχυση των αρδευτικών υποδομών από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σημαντικά έργα υποδομής που αφορούν τόσο την οδική ασφάλεια όσο και την ενίσχυση του αγροτικού τομέα βρίσκονται σε εξέλιξη στο Λαλιώτι του Δήμου Σικυωνίων, στο πλαίσιο του προγράμματος παρεμβάσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κατά την επίσκεψή του στην περιοχή, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αναστάσιος Γκιολής, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Βαγγέλη Τυρλή, ενημερώθηκε για την

ΔΗΜΟΦΙΛΗ