Δοκιμάζει Πορτογάλο μέσο ο Παναρκαδικός

Διπλή προπόνηση και δοκιμές παικτών περιλάμβανε το προπονητικό πρόγραμμα του Παναρκαδικού την Τρίτη (4/8) με την βροχή να κάνει την εμφάνιση στην μεγαλύτερη διάρκεια του προγράμματος.

 

Αναφορικά με τις δοκιμές παικτών τρία ήταν τα νέα πρόσωπα που πήραν μέρος στην απογευματινή προπόνηση και πιο συγκεκριμένα δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές οι Μάνος και Πίττας και ο Πορτογάλος επιτελικός μέσος Ντιόγκο.

Πρόκειται για νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές που λαμβάνουν μέρος στις προπονήσεις του Παναρκαδικού και το μέλλον τους στην ομάδα του τριφυλλιού θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες από το προπονητικό επιτελείο που θα κρίνει το κατά πόσο αξίζουν να πάρουν θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Από κει και πέρα το πρωί της Τρίτης (4/8) βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Αντωνόπουλου στο γυμναστήριο να προχωρούν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο γήπεδο να δουλεύουν με υψηλή ένταση σε παιχνίδια με μπάλα με την όρεξη και το πάθος να ξεχειλίζει.

Σκληρή δουλειά περίμενε και τους γκολκίπερ των πρασίνων με τον Γιώργο Παπαδόπουλο τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων να γεμίζει το πρόγραμμα με ιδιαίτερες και απαιτητικές ασκήσεις με τους Ψυχογιό, Μανέλη και Μάνο να κάνουν εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας του Παναρκαδικού θα συνεχιστεί την Τετάρτη (5/8).

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο