Επίσκεψη της UEFA στην Τρίπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλιμάκιο της UEFA βρέθηκε την Παρασκευή (03/07) στην Τρίπολη προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες ενόψει της συμμετοχής του ΑΣΤΕΡΑ στους ομίλους του Europa League

Ο Laurent Papillon (UEFA Venue Director) και η Joanna Dzios (External Venue Operations & Broadcast Manager) είχαν συνάντηση με εκπροσώπους από όλα τα αρμόδια τμήματα της ΠΑΕ.

 

Οι άνθρωποι της UEFA επιθεώρησαν όλους τους χώρους στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, αναφέρθηκαν με λεπτομέρεια σε ποικίλα θέματα (marketing, ticketing, media, operations), ενώ παρουσίασαν τις αλλαγές και τα νέα στάνταρ της διοργάνωσης, στοιχεία που αναμένεται να κάνουν το Europa League ακόμη πιο συναρπαστικό!

 

Στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι της εταιρείας που έχει αναλάβει την τηλεοπτική παραγωγή των αναμετρήσεων στην Ελλάδα, καθώς και εκπρόσωποι της νέας τηλεοπτικής στέγης της διοργάνωσης (OTE-TV).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο