Στην Ολλανδία το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Αστέρα Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Ολλανδία θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας μας. Η αποστολή του ΑΣΤΕΡΑ θα βρεθεί στην περιοχή του Άρνεμ (Arnhem) από τις 12 έως τις 24 Ιουλίου.

Την Δευτέρα 6 Ιουλίου οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ έχουν το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”. Την Κυριακή 12 Ιουλίου η ομάδα μας θα ταξιδέψει με τελικό προορισμό την Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα την περιοχή του Άρνεμ.

 

Το προπονητικό κέντρο “BILDERBERG CHÂTEAU HOLTMÜHLE” -απέχει μία ώρα από το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ (Düsseldorf)- θα φιλοξενήσει την αποστολή της ομάδας μας μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουλίου και θα αποτελέσει το μέρος όπου θα “χτιστεί” ο ΑΣΤΕΡΑΣ της περιόδου 2015-2016.

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ “BILDEBERG CHATEAU HOLTMUHLE”

Το Château Holtmühle είναι ένα μοναδικό ιστορικό κάστρο που η κατασκευή του χρονολογείται στο Μεσαίωνα. Το ήσυχο περιβάλλον, εξασφαλίζει τις απαραίτητες συνθήκες που απαιτούνται για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Το προπονητικό κέντρο διαθέτει 66 όμορφα και άνετα δωμάτια, τα οποία προσφέρουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεται μια ποδοσφαιρική ομάδα. Το προπονητικό κέντρο διαθέτει γήπεδα ποδοσφαίρου, πισίνα, σάουνα, χαμάμ και γυμναστήριο.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο