Βεργέτης: “Περήφανο τον κόσμο κάθε χρονιά” – Φωταγωγήθηκε η πόλη της Τρίπολης με εντολή Δημάρχου

ΒΕΡΓΕΤΗΣ: “Περήφανο τον κόσμο κάθε χρονιά”

Για την ανοδική πορεία του ΑΣΤΕΡΑ τα τελευταία χρόνια μίλησε ο Στάικος Βεργέτης μετά το 1-0 επί του ΠΑΟΚ και τόνισε πως στόχος όλων είναι να πηγαίνουν ψηλότερα κάθε χρόνο, ώστε να είναι όλοι περήφανοι για τα επιτεύγματα της ομάδας της Αρκαδίας. 

Οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη στη συνέντευξη Τύπου μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής στους ομίλους του Europa League.

“Σήμερα τελειώνει μια πολύ μακριά σεζόν για την ομάδα μας. Μια σεζόν με πάρα πολλές ψυχολογικές διακυμάνσεις. Ζήσαμε πάρα πολλά μέσα σε αυτό το χρόνο. Βιώσαμε μια ευρωπαϊκή περιπέτεια τεράστια σε εμπειρίες, σε επιτυχίες, σε βραδιές μοναδικές. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ και στη διάρκεια του πρωταθλήματος και δυστυχώς αργήσαμε να εξασφαλίσουμε την είσοδο μας στα πλέι οφς και αυτό μας στοίχισε γιατί δεν ήμασταν έτσι όπως θα θέλαμε να είμαστε.

Ξεκινήσαμε αυτή τη διαδικασία με τον χειρότερο τρόπο μέσα στην έδρα μας και αυτό μας έκανε να γίνουμε κομμάτια και να τα μαζέψουμε ένα, ένα ώστε να ανασυνταχθούμε και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί για τη συνέχεια. Αυτό συνέβη και ευτυχώς είχε την κατάληξη αυτή που είχαμε σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου, τη διοίκηση για όλη τη στήριξη και υποστήριξη που μας παρείχαν, τους ποδοσφαιριστές για τον μαραθώνιο αγώνα που έκαναν, το προπονητικό επιτελείο και όλους όσους κάθε μέρα έδιναν και την ψυχή τους και όλη την ομάδα που βγάζει αυτό το αποτέλεσμα.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ σιγά, σιγά διάγει μια ανοδική πορεία και όλοι οι συντελεστές του είναι παρόντες για να βρεθούν σε αυτή τη πορεία. Χρειάζεται να ανασυνταχθούμε, νακάνουμε τον προγραμματισμό μας για την επόμενη σεζόν και ευτυχώς χρονικά προβλήματα δεν έχουμε και αυτό μας το επιτρέπει αυτό που σήμερα κατακτήσαμε. Βεβαίως ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΑΣΤΕΡΑ που πιστεύει στην ομάδα, την αγαπά και την στηρίζει. Να είναι σίγουροι πως θα καταβάλουμε την καλύτερη προσπάθεια και την επόμενη σεζόν να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών τους”.

Τον Ιούνιο του 2014 που άρχιζε η προετοιμασία της ομάδας πιστεύατε σε μια τόσο γεμάτη και επιτυχημένη χρονιά;

“Όταν χτίζεις ένα σπίτι το χτίζεις τούβλο, τούβλο. Εμείς πηγαίναμε σιγά, σιγά βάζοντας στόχους. Να περάσουμε αυτό τον γύρο, να περάσουμε τον επόμενο. Μπήκαμε στους ομίλους και εκεί είπαμε να πάμε για ότι καλύτερο μπορούμε. Συγκεντρωθήκαμε στο πρωτάθλημα για να μπούμε στα πλέι οφ, βγήκαμε στα πλέι οφ για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο”.

Θα ζητηθεί μεγαλύτερη ενίσχυση για τα επόμενα βήματα της;

“Η ομάδα είναι ένα παζλ και πρέπει να κοιτάζουμε και να το συμπληρώνουμε κομμάτι-κομμάτι ώστε να έχει χημεία και να ταιριάζει”.

Πόσο μπορεί να βελτιωθεί αγωνιστικά η ομάδα τη νέα σεζόν διότι υπάρχουν πολλαπλά οφέλη για τη νέα σεζόν.

“Δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να μετρήσω το μέγεθος από το όφελος αυτού που κατακτήσαμε. Είναι σίγουρο πως κερδίσαμε χρόνο και ο χρόνος θα μας κάνει να έχουμε καλύτερες επιλογές. Να κάνουμε καλύτερη προετοιμασία επειδή πέρσι μετά από τέσσερις εβδομάδες μπήκαμε σε αγωνιστικό προγραμματισμό. Πάνω από όλα κερδίσαμε χρόνο, αυτό μπορώ να πω αυτή τη στιγμή”.

Η πρόκριση απευθείας στου ομίλους του Europa League είναι προσωπική δικαίωση;

“Είναι θέλημα Θεού και Τον ευχαριστούμε πολύ για αυτά που μας δίνει. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο, είμαστε επαγγελματίες που ζούμε από αυτό”.

Συγχαρητήρια Δημάρχου & των Δημοτικών συμβούλων του Δήμου Τρίπολης για την επιτυχία του Αστέρα

Για άλλη μια φορά, όχι μόνο η Τοπική μας Κοινωνία, όχι μόνο η πόλη μας η Τρίπολη, όχι μόνο ο Δήμος στο σύνολό του, αλλά όλη η Αρκαδία και οι Αρκάδες στο σύνολό τους, όπου κι αν βρίσκονται, νιώθουν υπερήφανοι.

Νιώθουν πλημμυρισμένοι από συναισθήματα χαράς και συγκίνησης, που ο Άξιος Εκπρόσωπος μας στα σαλόνια της Super League, συνεχίζει να μας χαρίζει σταθερά τα τελευταία χρόνια επιτυχίες και αναγνωρίσεις, ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη του και πετυχαίνοντας τους στόχους του.

Ο Αστέρας Τρίπολης, μετά από μια εκπληκτική χρονιά, κλείνει με μια σημαντική επιτυχία. Μετά και τη διεξαγωγή του μίνι πρωταθλήματος – play offs – , κατάφερε και εξασφάλισε την απ’ ευθείας είσοδό του στους Ομίλους του ΟΥΕΦΑ, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την τεράστια, μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής και οι δημοτικοί του σύμβουλοι, συγχαίρουν τους παίκτες, τον Προπονητή, το προπονητικό τιμ, την Διοίκηση, τους Ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης και εύχονται πάντα επιτυχίες οι οποίες διαφημίζουν και βοηθούν την πόλη μας, δίνουν χαρά και ικανοποίηση στους Δημότες μας και μεταδίδουν Αγάπη και ερείσματα στη Νεολαία μας.

Ως ένδειξη αναγνώρισης της τόσο σημαντικής επιτυχίας, με εντολή Δημάρχου φωταγωγήθηκε η πόλη της Τρίπολης και εύχεται αυτή η φωτεινότητα και η λαμπρότητα να συνοδεύει πάντα τον Αστέρα μας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...

Κορινθία: Αγρότης τραυματίστηκε σοβαρά από φρέζα

Ηλικιωμένος άνδρας εγκλωβίστηκε σε γεωργικό ελκυστήρα (φρέζα) εν ώρα...

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...

Κέντρο Κοινότητας | Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης

Ενημέρωση Η προγραμματισμένη κίνηση (29/3/2024) στον Δήμο Τρίπολης, μεταφέρεται λόγω άδειας του οδηγού τηςκινητής μονάδας, από τις 29/3/2024, για την Δευτέρα 1/4/2024.
Μετάβαση στο περιεχόμενο