0-3 υπερ του Παναρκαδικού και βαριά τιμωρία για την Αχαική απο την ΕΠΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

0-3 υπέρ του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ, μείον τρεις βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δύο βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου και 1.150 ευρώ χρηματικό πρόστιμο για την ΑΧΑΪΚΗ.

Η απόφαση της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΑΧΑΪΚΗ πειθαρχικά ελεγκτέο για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και του επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων εκατόν πενήντα (1.150) ευρώ. Αφαιρεί από το υπαίτιο σωματείο ΑΧΑΪΚΗ τρεις (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δύο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Κατακυρώνει τον αγώνα της 22/03/2015 του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΑΧΑΪΚΗ και ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ με τέρματα μηδέν (0) έναντι τριών (3).

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο