ΑΕΚ Τρίπολης | Με επιτυχία ο πρώτος γύρος των ομίλων του τουρνουά ATL2021_1 by MERCI Lounge Cafe Bar – Vytina.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε χθες 26/7 ο πρώτος γύρος, αυτός των ομίλων, του τουρνουά ATL2021_1 by MERCI Lounge Cafe Bar – Vytina.

Είκοσι Επτά μέρες κράτησαν σε αγωνία τους συμμετέχοντες με καθημερινά παιχνίδια στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης. Το εσωτερικό τουρνουά, που για 13 χρόνια κάνει ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης έφτασε πια στην διαδικασία των παιχνιδιών knockout.

Σήμερα 27/7 θα γίνει η κλήρωση για τα κυρίως ταμπλό με τους συμμετέχοντες να έχουν κατά γενική ομολογία ευχαριστηθεί ένα από τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά τουρνουά του συλλόγου. Τις επόμενες ώρες στα γραφεία μας, όπως προαναφέρθηκε, θα γίνει τόσο η κλήρωση , όσο και οι πρώτοι αγώνες, ώστε στα τέλη της επόμενης εβδομάδας να πραγματοποιηθούν οι τελικοί της διοργάνωσης. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους, όσους συμμετείχαν στην πρώτη φάση των αγώνων και περιμένουμε να τους δούμε στην τελική σειρά.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τα ανανεωμένα ταμπλό των αγώνων στην φάση των ομίλων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο