O Σύλλογος Δρομέων στον τελικό της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έναρξη των play-off της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ το απόγευμα του Σαββάτου με τη διεξαγωγή των πρώτων ημιτελικών του φετινού πρωταθλήματος στην Α’ κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

 Από την πλευρά του ο Σύλλογος Δρομέων αποτελούσε όσον αφορά τον ένα από τους δύο ημιτελικούς του φαβορί της πρόκρισης στον τελικό αφού εκτός από το πλεονέκτημα έδρας είχε και το προβάδισμα στις νίκες με 2-0. Χρειαζόταν κατά συνέπεια νίκη το Σάββατο το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Τρίπολης για να προκριθεί στους φετινούς τελικούς, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συναντούσε την ομάδα του ΣΚ Καλαμάτας.
Εκ του αποτελέσματος η ομάδα της Τρίπολης λοιπόν κατάφερε και επιβλήθηκε με σκορ 57-51 της αντίστοιχης ομάδας της Καλαμάτας 1980 και προκρίθηκε στους τελικούς. Ωστόσο το θετικό αυτό αποτέλεσμα δεν ήρθε καθόλου εύκολα καθώς η νεανική ομάδα της Μεσσηνίας, ήρθε αποφασισμένη για να διεκδικήσει την εκτός έδρας νίκη. Χαρακτηριστικό της εικόνας του ματς αποτέλεσε το γεγονός ότι 40” πριν το τέλος της αναμέτρησης το σκορ ήταν ισόπαλο με 51-51.

Η ομάδα του Συλλόγου Δρομέων παρουσιάστηκε ιδιαίτερα «νευρική» στο παρκέ μετά την αρχική χαλαρή «εικόνα» που παρουσίασε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στη συνέχεια ωστόσο αν και με σαφώς πιο ανεβασμένους ρυθμούς προσπάθησε να ελέγξει το παιχνίδι δίχως αποτέλεσμα. Οι «φιλοξενούμενοι» κατάφερναν να μην παρασυρθούν από το ρυθμό των «Αρκάδων», κέρδισαν πολλές «μάχες» στα ριμπάουντ με σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα βρίσκονταν μέχρι το τέλος στη διεκδίκηση της νίκης! Στα τελευταία ωστόσο δευτερόλεπτα οι Δρομείς στηριζόμενοι στην καλή τους άμυνα στην βελτιωμένη εικόνα τους στα ριμπάουντ και στην ψυχραιμία και ευστοχία από τη γραμμή των βολών κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με σκορ 57-51.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο