Σήμερα ο «τελικός» παραμονής για τον Απόλλωνα!

Μαϊος 04, 2016
Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι καλείται να δώσει σήμερα το απόγευμα ο Απόλλων Τρίπολης στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης! 

Πρόκειται για το εξ αναβολής παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Α' τοπικής κατηγορίας ανάμεσα στον Απόλλων και τον αδιάφορο ΝΟ Πύλου. Η ομάδα της Τρίπολης καλείται να κερδίσει τη Μεσσηνιακή ομάδα που σε συνδυασμό με την ενδεχόμενη ήττα στην Τέντα του ΓΣ Γαργαλιάνων από την Καλαμάτα 1980, να της εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Απόλλωνα έχει τεράστιο κίνητρο για τη νίκη σε αντίθεση με το ΝΟ Πύλου που έρχεται σήμερα στην Αρκαδική πρωτεύουσα χωρίς κανένα βαθμολογικό κίνητρο. Όπως προαναφέρθηκε η τύχη της παραμονής δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τα χέρια της ομάδας της Αρκαδίας, αφού για να επιτευχθεί ο στόχος θα πρέπει να ηττηθεί η ομάδα του ΓΣ Γαργαλιάνων.
Αναφορικά με την αναμέτρηση στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 18:00 με διαιτητές του κ.κ. Δούβρη και Ντάσι, ενώ κομισάριος της αναμέτρησης έχει οριστεί ο κ. Κουκάκης.
Την ίδια ακριβώς ώρα διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο της Τέντας και η αναμέτρηση που ενδιαφέρει άμεσα τους «Απολλωνιστές» ανάμεσα στην ομάδα της Καλαμάτας 1980 και του ΓΣ Γαργαλιάνων. Διαιτητές στο συγκεκριμένο ματς έχουν οριστεί οι κ.κ. Κυριακόπουλος και Σχοινάς.

contraepithesi.gr

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia