Στις προπονήσεις της Ντεπορτίβο ο Στάικος Βεργέτης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Ισπανία θα βρεθεί το επόμενο διάστημα ο Στάικος Βεργέτης, παρακολουθώντας από κοντά τις προπονήσεις της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Έλληνας τεχνικός.

Από τον Οκτώβριο του 2013 και για δυόμιση χρόνια, ο Στάικος Βεργέτης υπήρξε ο τεχνικός ηγέτης του Αστέρα Τρίπολης. Συνολικά καθοδήγησε τους κυανοκίτρινους σε 125 παιχνίδια, κάνοντας 56 νίκες, 30 ισοπαλίες και 39 ήττες.

 

Μετά από την επιτυχημένη παρουσία στον πάγκο των Αρκάδων όλο αυτό το διάστημα, η συνεργασία του με τον Αστέρα λύθηκε στις 29 Ιανουαρίου.

Εν αναμονή για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, ο Έλληνας τεχνικός θα βρεθεί στην Ισπανία το επόμενο διάστημα, με σκοπό να εμπλουτίσει τις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, όπως αποκάλυψε σε επικοινωνία του με το Sport24.gr.

Ο Στάικος Βεργέτης θα μεταβεί στην Γαλικία προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις προπονήσεις της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και τον τρόπο δουλειάς του Βίκτορ Σάντσεθ. Του Ισπανού τεχνικού που υπήρξε βοηθός του Μίτσελ στον Ολυμπιακό και πλέον ακολουθεί καριέρα πρώτου προπονητή.

Μια εβδομάδα θα κρατήσει η επίσκεψη του Βεργέτη στην Ισπανία και ο 40χρονος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει τον τρόπο λειτουργίας και δουλειάς μιας ομάδας που συμμετέχει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως η Primera Division.

 

sport24.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης

Την Κυριακή 21/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του δικτύου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο