Χωρίς τον Κέβιν Ντίλαρντ ο Απόλλωνας στο ματς με Αρκαδικό.

Ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε δίμηνο αποκλεισμό στον Κέβιν Ντίλαρντ για χρήση ινδικής κάνναβης, με τον Αμερικανό γκαρντ να επιστρέφει στις επάλξεις σε… δύο εβδομάδες, αφού έχει ήδη εκτίσει ενάμιση μήνα τιμωρίας.

Το δείγμα που έδωσε ο Κέβιν Ντίλαρντ μετά τον εκτός έδρας αγώνα του Απόλλωνα Πατρών με τον Ολυμπιακό (3/1) αποδείχθηκε… μοιραίο για τους “μελανόλευκους”, αφού επέφερε τον αποκλεισμό του από την ομάδα. Το ΕΣΚΑΝ ενημέρωσε τη διοίκηση των Πατρινών για την ενοχή του, με την ομάδα του Κώστα Μέξα να περιμένει εδώ και ενάμιση μήνα να μάθει το μέγεθος της τιμωρίας του.

Κάτι που έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής (19/2) κι αφορούσε σε δύο μήνες αποκλεισμού από κάθε αθλητική δραστηριότητα. Με δεδομένο βέβαια πως έχει διανύσει ήδη το μεγαλύτερο μέρος αυτού, ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να επιστρέψει στις επάλξεις στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (στις 12/3). Ήτοι, θα μείνει εκτός από τη δωδεκάδα του Απόλλωνα Πατρών κόντρα σε Αρκαδικό (22/2) και Κηφισιά (27/2).

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο