Νίκη για το Σύλλογος Δρομέων στο ντέρμπι των «ουραγών»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αγωνιστική δράση ήταν προγραμματισμένη το απόγευμα της Κυριακής 22/12 για την Γ’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ με την διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής και ο Σύλλογος Δρομέων καλούνταν στο ντέρμπι των «ουραγών» να φιλοξενήσει στην Αρκαδική πρωτεύουσα την ομάδα του ΑΟ Ερμιόνης.

 Μια συνάντηση στην οποία οι «κυανοκίτρινοι» ήθελαν να φτάσουν στην πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σε αγωνιστικό επίπεδο το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης οι Δρομείς μετά από μια αρκετά καλή κατά διαστήματα παρουσία κατάφεραν να φτάσουν στη πρώτη νίκη την τρέχουσα σεζόν με 70-69 μετά από εύστοχο καλάθι του Γιώργου Μπαλή 8’’ πριν το φινάλε.

Οι Δρομείς είχαν το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο από το φινάλε της γ’ περιόδου και ύστερα το ματς εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι με εναλλαγή στο προβάδισμα και δραματική εξέλιξη. Στο φινάλε οι Δρομείς κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τα σημαντικά λάθη των «φιλοξενούμενων» στις τελευταίες επιθέσεις και με κρίσιμους πόντους να φτάσουν στην πρώτη φετινή τους νίκη.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο