Δεν τα κατάφερε απέναντι στο ΑΟ Γλαύκο ο Σύλλογος Δρομέων στην Τρίπολη (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέχεια είχαμε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και τον 1ο όμιλο για την 8η αγωνιστική με τον Σύλλογο Δρομέων να αγωνίζεται σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στην έδρα του με τον ΑΟ Γλαύκο.

 Μια αναμέτρηση στην οποία κίνητρο για τους «Αρκάδες» αποτελούσε η διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος. Μια αναμέτρηση που βρήκε ανταγωνιστική την ομάδα της Τρίπολης αλλά στο φινάλε κάποιες κακές επιλογές αλλά και κάποιες κακές αποφάσεις των διαιτητών στη διάρκεια του β’ μέρους δεν επέφεραν το θετικό αποτέλεσμα αλλά την ήττα με 63-74.

Αγωνιστική οι Δρομείς ξεκίνησαν εξαιρετικά το ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν στο φινάλε του α’ δεκαλέπτου με 24-9. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και ο Γλαύκος με ουσιαστική αντεπίθεση ισορρόπησε το παιχνίδι, παρά τη διατήρηση του προβαδίσματος για τους «Αρκάδες». Στην επανάληψη σ’ ένα δυνατό ματς η ομάδα της Τρίπολης συνέχισε να έχει το προβάδισμα βρίσκοντας λύσεις, αλλά κλείνοντας το γ’ δεκάλεπτο πίσω στο σκορ με 52-54. Στο φινάλε το ματς ήταν ντέρμπι, αλλά κάπου εκεί κάποιες κακές αποφάσεις των διαιτητών, αλλά και η αστοχία στην επίθεση έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να ξεφύγει στο σκορ η Αχαϊκή ομάδα κατακτώντας τελικά τη νίκη με 63-74.

Δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο