Ανταγωνιστικός στη Νίκαια ο Σύλλογος Δρομέων απέναντι στον Άρη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορία η ομάδα του Συλλόγου Δρομέων στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά την ανάπαυλα από την αγωνιστική δράση του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, καλούνταν να φιλοξενηθεί από τον Άρη Νίκαιας.

Μια αναμέτρηση στην οποία η Αρκαδική ομάδα ήθελε να συνδυάσει την εμφάνισή της από μια καλή και ανταγωνιστική προσπάθεια και ως ένα σημαντικό βαθμό τα κατάφερε αν και ηττήθηκε τελικά με 61-53. Διατηρήθηκε σε κοντινή απόσταση στο σκορ από τους «γηπεδούχους», ωστόσο δεν είχε ένα καλό διάστημα στην επίθεση με έναν ανεβασμένο ρυθμό με το οποίο θα μπορούσε να είχε μπει στο παιχνίδι και κατ’ επέκταση να διεκδικήσει τη νίκη.

Η ομάδα του Συλλόγου Δρομέων δεν ξεκίνησε πολύ καλά, πληρώνοντας για ακόμη μία φορά στα πρώτα λεπτά τη νοθρή αμυντική συμπεριφορά της, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο φινάλε του α’ δεκαλέπτου με σκορ 24-15. Στη συνέχεια όμως οι παίκτες του Ηλία Μπαλή και Βασίλη Αλικάκου, ανέβασαν ρυθμούς στην άμυνα, καταφέρνοντας να μειώσουν τη διαφορά στους 5-7 πόντους. Το ημίχρονο βρήκε την Αρκαδική ομάδα πίσω στο σκορ με πέντε πόντους (37-32).

Δείτε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο