Μαρκόπουλος – Καστρίτης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τη είπαν οι προπονητές ΠΑΟΚ και Αρκαδικού στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Γιάννης Καστρίτης: Πέρα από την απόλυτα δίκαια επικράτηση του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι η ομάδα του έκανε πολλά λάθη και παράλληλα δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν την ενέργεια των «γηπεδούχων» στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς του Αρκαδικού είχνα ως εξής: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την 100% δίκαιη επικράτηση. Μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Είχαμε όμως τεράστια διαφορά στο ξεκίνημα κυρίως του 3ου δεκαλέπτου. Ο ΠΑΟΚ είχε μηδέν κλεψίματα στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο έκανε επτά τα περισσότερα στην πρώτη πάσα. Εμείς κάναμε πολλά λάθη. Ο αντίπαλος μας πίεσε, έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες στην έδρα τους, δεν ματσάραμε την ενέργεια τους. Εμείς συνεχίζουμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

 

Σούλης Μαρκόπουλος:”Στο β’ ημίχρονο παίξαμε όπως θα θέλαμε να παίζουμε. Ξέραμε πως ο Αρκαδικός έχει καλά ποστοστά στα τρίποντα. Δύο τρίποντα στο ξεκίνημα του αγώνα τον βοήθησαν και εμείς μετά είχαμε ένα στρεσάρισμα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε στην πρώτη πάσα και μετά βγήκαν εύκολα καλάθια. Εχουμε δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη, θα πάμε εκεί για το καλύτερο αποτέλεσμα”.

Δίχως διάθεση δεν μπορείς να παίξεις μπάσκετ. Αν δεν παίξεις δυνατά, δεν θα φέρεις αποτελέσματα. Ήταν και τεχνικό το θέμα όμως γιατί στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν δύο βήματα πιο πίσω στην άμυνα. Έτσι ο Αρκαδικός βρήκε τα σουτ και μας πήρε επιθετικά ριμπάουντ.

Είναι θέμα ενέργειας και πρέπει να έχεις διάθεση για να κερδίσεις τα ριμπάουντ. Πολλές φορές η στατιστική δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα στα ριμπάουντ γιατί μπορεί μια ομάδα να πάρει τρία ριμπάουντ σε μια φάση”.

Μακάρι να παίζουμε όπως στο τρίτο δεκάλεπτο και ακόμη καλύτερα. Θα θέλαμε να συμβαίνει αυτό”.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Τρίπολη: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη

Αποπνικτική είναι σήμερα (23/4) η ατμόσφαιρα σε όλη τη...

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο