ο Φώτης Λαμπρόπουλος στον OTE TV

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην εκπομπή “Pick n’ Roll” με τον Βασίλη Σκουντή στον ΟΤΕ TV φιλοξενήθηκε την Τρίτη ο Φώτης Λαμπρόπουλος, Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας μίλησε για την πορεία του Αρκαδικού μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, τις… περιπέτειές του στην Ισπανία αλλά και την συνέχεια της καριέρας του.

Αναλυτικά:
Για τον Αρκαδικό: “Είμαστε στο σωστό δρόμο στην ομάδα. Ήξερα τον προπονητή, ήξερα πως γίνονται ωραιά πράγματα στην ομάδα και γι’ αυτό θέλησα να έρθω. Βρήκα στην Τρίπολη τον Άκη Καλλινικίδη, ήταν εκεί ο αρχηγός ο Γιώργος ο Κοψαύτης, ήταν και ο Χριστόφορος ο Στεφανίδης. Ήρθα εγώ, ήρθε μετά και ο Καββαδάς. Μετά άλλαξαν και οι ξένοι. Πιστεύω ότι βρίσκουμε καλύτερα σιγά-σιγά ο ένας τον άλλο. Έχουμε μπει στο σωστό δρόμο, ώστε να δείξουμε κάτι ακόμα καλύτερο στην συνέχεια.
Για το πέρασμά του από την Ισπανία: “Το 2003, ήθελα να φύγω στο Ματαρόν. Μια δύο χρονιές, δεν μπορούσα να πάω στον Απόλλωνα γιατί είναι σαν να μου κρατούσαν το δελτίο. Ήταν και οι ομάδες τσακωμένες στην Πάτρα. Πήγα να δοκιμαστώ. Ήθελα να φύγω. Ήμουν 21 χρονών. Δεν ήξερα ισπανικά. Στην αρχή ήταν δύσκολα. Εκεί ήταν στην μέση της σεζόν. Μίλαγαν φουλ καταλανικά, αλλά μπασκετικά ήταν όλα καλά. Όταν σε βλέπει ο κόσμος στον δρόμο, σε χειροκροτούν. Είναι όλοι μαζί. Έχουν το νησιώτικο στυλ. Τα πράγματα εκεί είναι πιο χαλαρά. Δεν δίνουν σημασία στο σφύριγμα, στην μία φάση. Και μετά λένε θα παλέψουμε, θα παίξουμε μια άμυνα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε το ματς. Εδώ είναι άλλη νοοτροπία. Ισχύει ότι εδώ φταίει την μία ο ένας, την άλλη ο άλλος. Παίζει ρόλο…”.
Για το μέλλον: “Το κάνουμε όσο δεν το ξέρουμε ακόμα. Να προσέχουμε και να έχουμε υγεία”.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο