Μεγάλη νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση έφερε χαμόγελα στους Αρκάδες. (Αρκαδικός – Ρέθυμνο 75-70) photos

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Αρκαδικός πανηγύρισε την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην κορυφαία κατηγορία. Επικράτησε 75-70 του Ρεθύμνου στην Τρίπολη και έδειξε ότι έχει σφυγμό.

Ήταν ματς για γερά νεύρα αυτό που διεξήχθη στην Τρίπολη. Ο Αρκαδικός είχε μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη, αλλά μετά το 13-6 δεν είχε τον τρόπο να διατηρήσει τα ηνία. Πιο ποιοτική ομάδα του Ρέθυμνο, ισορρόπησε γρήγορα την κατάσταση (24-24) και με τον Στόουν να του δίνει όσα δεν μπορούσε στις πρώτες αγωνιστικές ο Κουκ, η εικόνα αντιστράφηκε. Η ομάδα του Σκουρτούπουλου είχε σκορ και στα μέσα της τρίτης περιόδου έφτασε έως το 50-43.

Οι Αρκάδες δεν εγκατέλειψαν τη μάχη, επέστρεψαν και η τελευταία περίοδο πήρε μορφή θρίλερ. Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν και όλα κρίθηκαν στο τελευταίο δίλεπτο. Ο Καββαδάς πέτυχε τέσσερις σερί πόντους, Κορόλεφ και Γιαννόπουλος έχασαν τα σουτ στην τελευταία επίθεση των Κρητικών και με φόλοου κάρφωμα ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού σφράγισε την πρώτη νίκη του Αρκαδικού.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 36-39, 55-55, 75-70
Ο άνθρωπος του αγώνα

Ο Βασίλης Καββαδάς έδωσε οντότητα στη φροντ λάιν του Αρκαδικού και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με το Ρέθυμνο ήταν κομβικός πετυχαίνοντας όλους τους πόντους στο φινάλε.

Το φύλλο αγώνα

Ο Αρκαδικός κατάφερε να φτάσει σε μια νίκη που θα του προσφέρει κουράγιο για τη συνέχεια. Η προσθήκη του Καββαδά και η άνοδος του Μπράουν άλλαξαν την εικόνα της ομάδας του Καστρίτη, η οποία κατέβαλε την αντίσταση ενός Ρεθύμνου με διαφορετικούς στόχους. Οι Κρητικοί πέταξαν διπλή ευκαιρία για το ροζ φύλλο στην Τρίπολη και υπέστησαν μια ήττα που θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο