Αποκλεισμός στο Ιβανώφειο για τον Αρκαδικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μοιρασμένα ξεκίνησε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Αρκαδικό για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα μας με μπροστάρη τον Βαν Όστρουμ και δεύτερο βιολί τον Μπούκερ προσπάθησε να πάρει διαφορά, χωρίς όμως να το καταφέρει. Το πρώτο δεκάλεπτο τον βρήκε να είναι μπροστά στο σκορ 17-16.

 

Ίδιο ήταν το μοτίβο και στη δεύτερη περίοδο με τους παίκτες του Καστρίτη να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν τα ελεύθερα σουτ, έχοντας όμως παράλληλα καλή αμυντική συμπεριφορά. Ωστόσο, το πρώτο ημίχρονο τους βρήκε πίσω στο σκορ 30-28.

Στην τρίτη περίοδο ο Αρκαδικός με εξαιρετική άμυνα αλλά και καλές επιλογές στην επίθεση πήρε κεφάλι στο σκορ, φτάνοντας μάλιστα την διαφορά, 2:55 πριν το τέλος, στην μέγιστη, μέχρι εκείνη την ώρα τιμή της, 39-49. Η σωστή διαχείριση έφερε το 41-51 στο τέλος της.

Η τέταρτη περίοδος βρήκε τον Ηρακλή να μπαίνει στο γήπεδο με πολύ καλύτερο ρυθμό και ξέροντας πως έχει να τα παίξει όλα για όλα. Η διαφορά έφτασε τη μέγιστη τιμή της, 43-55, όμως από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έκαναν come back και βρέθηκαν να είναι μπροστά στο σκορ 56-55, 3:19 πριν τη λήξη. Η ομάδα μας έκανε μια προσπάθεια να φτάσει το σκορ, όταν ο Ηρακλής προηγήθηκε μέχρι και με 6 πόντους, ωστόσο στο φινάλε, η ομάδα της Θεσσαλονίκης πανηγύρισε την πρόκριση με σκορ 76-69.

Διαιτητές: Σταματόπουλος, Τσαφέρης, Εφραιμίδης

Τα δεκάλεπτα: 16-17, 30-28, 41-51, 76-69.

Ηρακλής (Πέρκος): Σταματόγιαννης, Κοντόπουλος, Ταραμάς, Μουρατίδης 6, Αποστολίδης Γ. 11, Νούνο 15, Γκιουλέκας 4, Καραγκιολίδης 8, Κοθράς 5, Αποστολίδης Απ. 4, Μπένας 21, Δέσπος.

Αρκαδικός (Καστρίτης): Βαν Όστρουμ 16, Κοψαύτης 4, Κωνσταντίνου, Στεφανίδης, Μπράουν 14, Νουουτίνεν, Καλλινικίδης 11, Εζόμο 2, Τζουγκαράκης 13, Σαντέ, Μπούκερ 10.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

Πρώτη συνεδρίαση για την Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Συνεδρίασε για πρώτη φορά η Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Πελοποννήσου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Τρίτη 23 Απριλίου, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των παρατάξεων. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρυσοβαλάντης Μέλλος, προχώρησε στην εξής δήλωση: «Η Επιτροπή αυτή ασχολείται με θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο