Καστρίτης: «Είδαμε πράγματα που θέλαμε»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά την φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας, ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Καστρίτης, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

[iframe width=”650″ height=”370″ src=”https://www.youtube.com/embed/UJcTIZ_ZC2k” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

«Ήταν το δεύτερο φιλικό για εμάς σε αυτή την περίοδο της προετοιμασίας. Νομίζω πως στα κομμάτια που θέλαμε να δουλέψουμε τα πήγαμε αρκετά καλά. Κάνουμε σταθερά βήματα προόδου. Είμαστε ικανοποιημένοι αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε σκληρά και θα συνεχίσουμε σκληρά.

Όπως και στο προηγούμενο φιλικό έτσι και τώρα δεν μπορούμε να χαιρόμαστε ή να απογοητευόμαστε με βάση την απόδοσή μας. Είναι ένα τεστ για εμάς, κοιτάζουμε τι δουλεύει, τι δεν δουλεύει και κοιτάζουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτά τα κομμάτια.

Όσα παιδιά είναι εδώ δουλεύουν καθημερινά και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, δεν είναι πολύ εύκολο με 8-9 άτομα να κάνεις προπόνηση. Είναι λογικό να διαφαίνεται μια μικρή πρόοδος, ακόμα όμως έχουμε δρόμο μπροστά μας, μέχρι να στελεχώσουμε το ρόστερ μας, τότε και οι προπονήσεις να γίνουν πιο ποιοτικές και τα αποτελέσματα καλύτερα».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο