Στον ΑΡΚΑΔΙΚΟ ο Askia Booker

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το πολυπόθητο συμβόλαιο με την υπογραφή του παίκτη έφτασε στην Αρκαδική πρωτεύουσα και στα γραφεία του Αρκαδικού το βράδυ της Τετάρτης και η ικανοποίηση γι’ αυτή την εξέλιξη ήταν διάχυτη στις τάξεις του συλλόγου!

[iframe src=”https://player.vimeo.com/video/121732844″ width=”500″ height=”281″ frameborder=”0″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen ]

Askia Booker – Scouting Breakdown from Summit Sports Group on Vimeo.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΕΦΑ ήρθε το μεσημέρι της Πέμπτης αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Η ομάδα του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Askia Booker. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος προέρχεται από το κολέγιο του Colorado, θα ενισχύσει την ομάδα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο.»
Το αγωνιστικό προφίλ του Μπούκερ…

Ο Μπούκερ αποτελεί ένας εξαιρετικός γκαρντ ο οποίος αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στη θέση του playmaker, αλλά μπορεί να αγωνιστεί με μεγάλη ευχέρεια και στη θέση «2», εξαιτίας και του καλού περιφερειακού του σουτ. Έχει μεγάλη ικανότητα στο να δημιουργήσει παιχνίδι για την ομάδα του και να βγάλει φάσεις στους συμπαίκτες του. Είναι αρκετά καλός στον εκτελεστικό τομέα, με καλό περιφερειακό σουτ και μεγάλη ικανότητα στο να διεισδύσει προς το αντίπαλο καλάθι και να σκοράρει «τρυπώντας» τις αντίπαλες άμυνες. Είναι πολύ καλός σε καταστάσεις «ένας εναντίον ενός» και μπορεί στηριζόμενος στο πρώτο του βήμα να αποκτήσει πλεονέκτημα έναντι του αμυντικού.

Ο Μπούκερ πέρα από τα σωματικά του προσόντα όπως η ταχύτητα του, η αλτικότητα αλλά και η δύναμη του είναι αρκετά έξυπνος παίκτης που βλέπει γήπεδο και μπορεί να βγάλει φάσεις τόσο σε καταστάσεις σετ παιχνιδιού, όπως επίσης και σε καταστάσεις αιφνιδιασμού. Στην άμυνα ο Άσκια Μπούκερ είναι ιδιαίτερα ικανός με πολύ δυνατά πόδια και κατά συνέπεια πολύ δυνατός σε καταστάσεις «ένας εναντίον ενός», αλλά και με μεγάλη εκρηκτικότητα σε συνθήκες επιθετικού transition (π.χ. κλεμμένες μπάλες και αιφνιδιασμό).

Παρακάτω μπορεί κανείς να καταλάβει τη γεμάτη χρονιά του πέρυσι στο Κολοράντο μέσα από τους μέσους όρους του στο στατιστικό του προφίλ:

Αγ.;Π.;Χρ.;2π.;3π.;Βολ.;Ασ.;Κλ.

31;17.2;30.2;38.7;32.9;83.4;3.2;1.4

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο