Βίντεο-κάλεσμα του Αρκαδικού στους φιλάθλους για το παιχνίδι με τον Ηρακλή

Στην προσπάθεια που κάνει ο Αρκαδικός για να κάνει ένα μεγάλο όνειρο-πραγματικότητα, ανεβαίνοντας στην Α1 κατηγορία, υποδέχεται το Σάββατο18 Απριλίου (17.00) μία από τις ιστορικότερες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/UMeoEQbdcKI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Σε αυτή την προσπάθεια, ο Αρκαδικός χρειάζεται το πάθος και τον ενθουσιασμό του φίλαθλου κόσμου προκειμένου να πετύχει μια ακόμα νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο όνειρο της Α1.

Για αυτό καλεί τον φίλαθλο κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα γεμίζοντας το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ, δημιουργώντας παράλληλα μία όμορφη μπασκετική ατμόσφαιρα, όπως μόνο αυτός γνωρίζει να το κάνει.

Γι’ αυτό, λοιπόν, το Σάββατο 18/4 στις 17:00, όλοι οι δρόμοι οδηγούν για μία ακόμα φορά στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης!

Μαζί πάμε… ψηλά!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο