Ντεμπούτο με το αριστερό για τα κορίτσια του Δρομέα Qatar Gas στην Τρίπολη (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και του 1ου ομίλου Νότου με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpnanea%2Fvideos%2F369879480010660%2F&show_text=0&width=650″ width=”650″ height=”365″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true” ]

 Η ομάδα του Δρομέα Qatar Gas το μεσημέρι της Κυριακής έδινε το πρώτο του εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα και το πρώτο απέναντι στο φίλαθλο κοινό του. Μία αναμέτρηση απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα που ερχόταν στην Τρίπολη με στόχο τη νίκη. Για τη νίκη αγωνίστηκε και η ομάδα του Δρομέα, ωστόσο στη διάρκεια της συγκεκριμένης αναμέτρησης λίγα πράγματα πήγαν ίσως καλά στο ματς, με αποτέλεσμα η ομάδα της Αρκαδίας να μην γλιτώσει την ήττα με σκορ 36-61.

Οι «γηπεδούχες» αποδείχθηκε ότι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα επιθετικά. Σχεδόν ότι προσπάθησαν να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο δεν βγήκε με αποτέλεσμα συνολικά να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Ο κ. Ρουμπελάκης ήταν πολύ καλά διαβασμένος στο ματς με αποτέλεσμα να περιορίσει σημαντικά τις Μαρίνου και Μοσχοπούλου. Από την άλλη η ομάδα της Καλλιθέας είχε τις λύσεις στην επίθεση από μέση και κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα να πάρει σημαντικό προβάδισμα στο ματς και να το διατηρήσει μέχρι το τέλος.
Σίγουρα για την ομάδα του Δρομέα χρειάζεται υπομονή καθώς η ομάδα είναι καινούργια και χρειάζεται πολύ δουλειά προκειμένου η ομάδα να βρει τους δικούς της επιθυμητούς αυτοματισμούς. Παράλληλα χρειάζεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από πλευράς τελικής προσπάθειας από αρκετές παίκτριες του Δρομέα, καθώς σ’ ένα ακόμη ματς οι πόντοι ήρθαν από πολύ συγκεκριμένες παίκτριες (μόλις 4 από τις 12 της αποστολής).

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ (Πολυζωγόπουλος): Στασινού, Ντρέβου, Μπέκα, Μαρίνου 9(1), Αρβανίτη, Μπαρουξή 12, Αλεξοπούλου, Τζανή 9, Κοσκινά, Κωτσιοπούλου, Μοσχοπούλου 6.
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ρουμπελάκης, Παναγιωτόπουλος): Γιγουρτάκη 2, Στεφάτου 5(1), Στεφάνου 5(1), Ευμορφοπούλου 12, Παναγιωτοπούλου-Ανδριτσοπούλου, Ρουμπελάκη 11(1), Ζαχαράκη 6, Μόκα 3(1), Ζότοβα 7, Πολίτη, Λιτσι 8, Τσαφαρά 2.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο