Το άγνωστο email για τη μη συμμετοχή του Αντετοκούνμπο στο Eurobasket

Eνα μήνυμα έφθασε τα ξημερώματα της Παρασκευής 4 Αυγούστου και ώρα 2.47, στο email της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ).

Αποστολέας ήταν ο γενικός διευθυντής των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ. Ο Χορστ ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΟΚ ότι οι Μπακς δεν επιτρέπουν (is not allowed) τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Eurobasket.

«Αγαπητέ κύριε Βασιλακόπουλε, παρακαλώ δείτε την επισυναπτόμενη επιστολή από τους Μιλγουόκι Μπακς σχετικά με τον Γιάννη και τη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα. Σύμφωνα με την επισυναπτόμενη επιστολή και ελπίζοντας σε ένα τηλεφώνημα μεταξύ των δυο μας, δεν επιτρέπεται στον Γιάννη να συμμετάσχει με την εθνική ομάδα μέχρι να ενημερωθείτε περαιτέρω από εμάς».

Στην επιστολή, που δημοσιεύει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και έχει ημερομηνία 3 Αυγούστου, ο Τζον Χορστ εξηγεί πώς οι Μπακς κατέληξαν σε αυτή την απόφαση, ενώ αποκαλύπτεται ότι έχει σταλεί στην ΕΟΚ ακόμα ένα email την προηγούμενη ημέρα από το NBA.

«Επανερχόμαστε σε ένα email που σας έστειλε το NBA στις 2 Αυγούστου 2017. Παρακαλούμε ενημερωθείτε, ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξετάστηκε από τον γιατρό μας (δρ Γουίλιαμ Ράας), αφού προηγουμένως ένιωσε πόνο στο γόνατο από αθλητικές δραστηριότητες. Η εξέταση αποκάλυψε τραυματισμό στον χόνδρο στο δεξί γόνατό του. Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, η οποία θέτει σε κίνδυνο τραυματισμού, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας αναφέρουμε ότι οι Μπακς δεν μπορούν να επιτρέψουν στον Γιάννη να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα μπασκετ αυτή τη στιγμή, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής εθνικής ομάδας. Σχεδιάζουμε να επανεκτιμήσουμε την κατάσταση του Γιάννη την επόμενη εβδομάδα και θα σας πληροφορήσουμε αν υπάρξει κάποια βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο γενικός διευθυντής της ομάδας του NBA ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΟΚ ότι επρόκειτο να στείλει στην Ελλάδα και την υπεύθυνη ενδυνάμωσης των Μπακς, Σούκι Χόμπσον, για να βοηθήσει στην αποκατάσταση του τραυματισμού, ενώ εξέφραζε την ευχή ο Γιάννης να καταφέρει τελικά να ενισχύσει την εθνική ομάδα, αν και παραπάνω ο ίδιος το απαγόρευε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η γυμνάστρια των Μπακς ουδέποτε εμφανίσθηκε στην Ελλάδα. Προτίμησε να ταξιδέψει στην Κίνα και να συναντήσει εκεί τον 22χρονο άσο, ο οποίος είχε υποχρεώσεις με εταιρεία χορηγού του.

Εκεί η Χόμπσον έβαλε τον «Greek Freak» να κάνει ασκήσεις με σχοινάκια. Ο 22χρονος διεθνής παραπονέθηκε για πόνους στο γόνατο. Η γυμνάστρια των Μπακς ενημέρωσε αμέσως τον προϊστάμενό της, Τζον Χορστ και εκείνος με τη σειρά του κατέστησε σαφές στον Αντετοκούνμπο ότι οι Μιλγουόκι δεν επιτρέπουν τη συμμετοχή του στο Eurobasket.

neaselida.gr 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο