Συνεχίζεται το πάρτι φοροδιαφυγής, στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ και επιχειρήσεις στην Πελοπόννησο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φοροδιαφυγή ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ αποκάλυψε το ΣΔΟΕ μετά το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων. 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

1. Επιχείρηση ακινήτων υπέβαλε ανακριβή δήλωση φόρου μεταβίβασης ακινήτων για ακίνητα συνολικής αξίας 14.122.643,96 €. Η διαπίστωση έγινε από την επεξεργασία των τραπεζικών λογαριασμών και την αντιπαραβολή τους με τις φορολογικές της δηλώσεις.

2. Επιχείρηση του τουριστικού τομέα με δραστηριότητα στον χώρο της εστίασης δεν δήλωσε από πώληση ακινήτων ποσά συνολικού ύψους 9.642.561,00 €, υποβάλλοντας ανακριβείς δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος. Η διαπίστωση έγινε από την επεξεργασία των τραπεζικών λογαριασμών και την αντιπαραβολή τους με τις φορολογικές της δηλώσεις.

3. Υπεράκτια εταιρεία, με έδρα το Κρανίδι, υπέβαλε ανακριβή δήλωση φόρου μεταβίβασης ακινήτων συνολικής αξίας 3.162.612,10 €. Η διαπίστωση έγινε από την επεξεργασία των τραπεζικών της λογαριασμών.

4. Δικηγόρος προσαύξησε την περιουσία του κατά 5.840.120,85 € χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει την πηγή ή την αιτία προέλευσης. Η διαπίστωση έγινε από άνοιγμα των θυρίδων, την επεξεργασία των τραπεζικών λογαριασμών και την αντιπαραβολή τους με τις φορολογικές του δηλώσεις.

5. Υπεράκτια εταιρεία υπέβαλε ανακριβή δήλωση φόρου μεταβίβασης ακινήτων συνολικής αξίας 894.909,53 €. Η διαπίστωση έγινε από την επεξεργασία των τραπεζικών της λογαριασμών.

6. Στο πλαίσιο διακλαδικών ελέγχων, τρία φαρμακεία δεν εξέδωσαν φορολογικά στοιχεία αγοράς, συνολικής αξίας 700.455,00 €, ενώ έλαβαν παράνομα εικονικά φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας 302.571,00 €. Ένα φαρμακείο εξ αυτών εξέδωσε εικονικά ή μερικώς εικονικά φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας 220.142,00 €.

7. Επιχείρηση παροχής χρηματοοικονομικών συμβουλών έλαβε εικονικά φορολογικά στοιχεία για τη χρήση 2008 συνολικής αξίας 136.584,00 €.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΤΟΥΣ 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΛήψη ΠΕΡΙΛΗΨΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο