Νοεμβρίου 30, 2020
Πελοπόννησος Ειδήσεις

Στοιχεία γεωγραφικής κατανομής της επιδημιολογικής έκθεσης 29/11/2020. Σήμερα, 29 Νοεμβρίου 2020, δηλώθηκαν 1193 επιπλέον κρούσματα.

Συνεχίζονται τα έργα στην τοπική κοινότητα Κανδήλας του Δήμου Τρίπολης. Μετά την κατασκευή της παιδικής χαράς τα έργα συνεχίστηκαν καθώς η είσοδος του χωριού αποκτά πεζοδρόμιο.

O Δήμαρχος Τρίπολης αξιοποιεί ένα νέο, σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας, μέσω των social media (facebook) κι αυτό είναι προγραμματισμένο να επαναλαμβάνεται κάθε μήνα.

Η μεσσηνιακή γη κατέχει μια ξεχωριστή και ιστορική θέση για την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Εκεί δόθηκαν μερικές από τις σημαντικότερες μάχες του Αγώνα, όπως η μάχη στη Σφακτηρία, στο Νιόκαστρο, η μάχη στο Μανιάκι, που στοίχισε τη ζωή στον ηρωικό Παπαφλέσσα, αλλά και η ναυμαχία του Ναβαρίνου που επισφράγισε ουσιαστικά τη λήξη της Επανάστασης και σήμανε την ελευθερία της Ελλάδας, με αποτέλεσμα την ίδρυση του σύγχρονου ελληνικού κράτους.

Τα δημοσιεύματα για τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας που “φιλοξενούνται” σε κυριακάτικα έντυπα αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, χαιρετίζει το 15ετές μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου Σπάρτης και του Κέντρου Σπαρτιατικών και Πελοποννησιακών Σπουδών (CSPS) του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ για την ενίσχυση των ερευνητικών δεσμών, με σκοπό να προάγουν την πολιτιστική κληρονομιά, την ιστορία και την αρχαιολογία της Σπάρτης.

Όποιοι θέλουν να βάλουν εμπόδια και ουσιαστικά να μην γίνει τίποτα, θα αναζητήσουν κάποιο πάτημα ανάμεσα στις εκατοντάδες διατάξεις που αφορούν τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για τέτοια θέματα, για να υποβάλλουν ‘ενστάσεις’! τονίζει ο Δήμος Σπάρτης.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε συνεργείο αυτοκινήτων στη Δ.Ε. Ερμιόνης του δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας το πρωί του Σαββάτου 28 Νοεμβρίου.

Σελίδα 1 από 5959

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr