Πελοπόννησος Ειδήσεις

Για το νέο, δωρεάν, δημοτικό πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης του Άργους που σε λίγες ημέρες θα δοθεί στους πολίτες, έκανε δηλώσεις ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος.

Γνωρίζεται στους μαθητές μας και φίλους της μπάντας μας ότι μετά από απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και τις οδηγίες για την λειτουργία των μουσικών σχολών , ωδείων , των θεαμάτων και ακροαμάτων, τα μαθήματα της Φιλαρμονικής θα ξεκινήσουν από 4/7/20 , σύμφωνα με το ισχύον εως τώρα πρόγραμμα .

Οι θέσεις της παράταξης Τσιαμούλου για τα θέματα του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κ. Βλάσης, πραγματοποίησε τις τελευταίες εβδομάδες σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών με όλους τους Επικεφαλής των Πρεσβευτικών και Προξενικών Αρχών της χώρας μας ανά τον κόσμο.

Στην Αρκαδία και συγκεκριμένα στην Τρίπολη βρέθηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αποτελούμενο από τον Ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη, τον πρώην Υφυπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αναστάσιο Πετρόπουλο , τον κ. Χρήστο Στάικο, Μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και εκπροσώπους της Ν.Ε. και της Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.

Με πρωτοβουλία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και με την υποστήριξη του Κέντρου Υγείας Άστρους τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 και ώρα 09:00 – 13:00, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη αιμοδοσία, στο χώρο του Κέντρου Υγείας, από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Π.Ν. Τρίπολης.

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 2 Ιουλίου συνάντηση στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην Αθήνα των Προέδρων των Επιμελητηρίων Αργολίδας, Αρκαδίας και Λακωνίας με τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού κ. Νίκο Δημάκη.

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή Φαλαισία της Μεγαλόπολης κοντά στην Ιερά Μονής Μπούρα.

Σελίδα 1 από 5660

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr