Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Τατούλης «Τα προβλήματα των πολιτών απαιτούν θεσμικές συνεργασίες και όχι κομματικές συναντήσεις»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την έκπληξή του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τη συμπεριφορά του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Ιωάννη Τσιρώνη, σε ότι αφορά τη δήλωσή του για τα σκουπίδια της Τρίπολης, και του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Ιωάννη Πανούση, για την επίσκεψή του στην Τρίπολη.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, σχολιάζοντας τη δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού «ότι εδώ και ένα μήνα έχει δώσει λύση, την οποία ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης δεν μπορούν να εφαρμόσουν» τόνισε ότι «ουδέποτε συναντήθηκε μαζί μου, ουδέποτε ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου».
Σε ότι αφορά την επίσκεψη στην Τρίπολη του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Πανούση, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε ότι «η συμπεριφορά του προσομοιάζει με αυτή του προκατόχου του κ. Κικίλια, ο οποίος αντί να εστιάζει στην αποτελεσματικότητα των συνεργασιών με τους θεσμικούς φορείς, αρκέστηκε σε επισκέψεις σε φίλα προσκείμενους κομματικά δημάρχους και κομματικές οργανώσεις. Την ίδια τακτική ακολούθησε και ο κ. Πανούσης, κατά την επίσκεψή του στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο οποίος θεώρησε σκόπιμο να μη συναντηθεί με την Περιφερειακή αρχή, τη στιγμή μάλιστα που τα έργα υποδομής των υπηρεσιών του χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας και όχι μόνο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 12 Μαΐου

Σήμερα Δευτέρα 12 Μαΐου 2025 είναι του Αγίου Επιφανείου και...

Συντάξεις Ιουνίου: Πότε θα πληρωθούν – Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με...

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Κοινωνικός τουρισμός 2025-2026»

Άνοιξε την Τετάρτη (7/5) η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ για...

Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αλλά και...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ