ΠΑΤΣΑΡΙΝΟΣ: “Τα αντιπλημμυρικά έργα… έγιναν ασφαλτοστρώσεις!”

Δριμύ κατηγορώ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Νίκος Πατσαρίνος, αναφορικά με τις καταστροφές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία.

“Άλλη στάση κράτα η Περιφέρεια μπροστά στους υπουργούς άλλη από πίσω. Έχει σημασία να υπάρχει ενιαίο πολιτικό στίγμα και μια ενιαία προσέγγιση”, ανέφερε αρχικά κατά την τοποθέτηση του ο κ.Πατσαρίνος, ενώ στη συνέχεια δήλωσε, πως η ανταπόκριση της κυβέρνησης ήταν άμεση. “Η κυβέρνηση ανταποκρίθηκε. Και οι υπουργοί βρέθηκαν άμεσα στις πληγείσες περιοχές, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά καταλόγισε ευθύνες στην Περιφερειακή Αρχή τονίζοντας: “Η Περιφέρεια έχει ευθύνη γιατί δεν έχει βγάλει ούτε ένα κονδύλι για την οριοθέτηση των ρεμάτων. Υπήρξαν εργολαβίες για αντιπλημμυρικά έργα που έγιναν ασφαλτοστρώσεις”, ενώ από το κατηγορώ δεν διέφυγε ούτε ο ΜΟΡΕΑΣ με τον κ. Πατσαρίνο να δηλώσει: “Υπάρχουν ευθύνες και στον ΜΟΡΕΑ για το που διοχετεύονταν τα νερά. Υπήρχε πρόχειρη μελέτη και γι αυτό πλημμύρισε η Καλαμάτα”.

Τέλος ζήτησε παρέμβαση στο θέμα της πρόληψης. “Δεν λειτουργήσαμε σωστά στο κομμάτι της πρόληψης”, τόνισε.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο