ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΠΑΤΣΑΡΙΝΟΣ: "Τα αντιπλημμυρικά έργα... έγιναν ασφαλτοστρώσεις!"

ΠΑΤΣΑΡΙΝΟΣ: “Τα αντιπλημμυρικά έργα… έγιναν ασφαλτοστρώσεις!”

Δριμύ κατηγορώ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Νίκος Πατσαρίνος, αναφορικά με τις καταστροφές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία.

“Άλλη στάση κράτα η Περιφέρεια μπροστά στους υπουργούς άλλη από πίσω. Έχει σημασία να υπάρχει ενιαίο πολιτικό στίγμα και μια ενιαία προσέγγιση”, ανέφερε αρχικά κατά την τοποθέτηση του ο κ.Πατσαρίνος, ενώ στη συνέχεια δήλωσε, πως η ανταπόκριση της κυβέρνησης ήταν άμεση. “Η κυβέρνηση ανταποκρίθηκε. Και οι υπουργοί βρέθηκαν άμεσα στις πληγείσες περιοχές, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά καταλόγισε ευθύνες στην Περιφερειακή Αρχή τονίζοντας: “Η Περιφέρεια έχει ευθύνη γιατί δεν έχει βγάλει ούτε ένα κονδύλι για την οριοθέτηση των ρεμάτων. Υπήρξαν εργολαβίες για αντιπλημμυρικά έργα που έγιναν ασφαλτοστρώσεις”, ενώ από το κατηγορώ δεν διέφυγε ούτε ο ΜΟΡΕΑΣ με τον κ. Πατσαρίνο να δηλώσει: “Υπάρχουν ευθύνες και στον ΜΟΡΕΑ για το που διοχετεύονταν τα νερά. Υπήρχε πρόχειρη μελέτη και γι αυτό πλημμύρισε η Καλαμάτα”.

Τέλος ζήτησε παρέμβαση στο θέμα της πρόληψης. “Δεν λειτουργήσαμε σωστά στο κομμάτι της πρόληψης”, τόνισε.

Μετάβαση στο περιεχόμενο