Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στην Π.Ε. Μεσσηνίας για την πορεία της μελέτης βελτίωσης του δρόμου της Μάνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η εξέλιξη της μελέτης για την βελτίωση, σε διάφορα σημεία, της 1ης εθνικής οδού Καλαμάτας – Καρδαμύλης – Οιτύλου και την παράκαμψη των οικισμών Καρδαμύλης και Αγιου Νίκωνα, εξετάστηκε σε σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στα γραφεία της Π.

Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα.

Η αναβάθμιση του συγκεκριμένου οδικού άξονα -η μελέτη για για την οποία έχει προϋπολογισμό 1.200.000 ευρώ- κρίνεται απολύτως αναγκαία προκειμένου αφ’ ενός να καθίσταται όσο το δυνατόν ασφαλέστερη η μετακίνηση των κατοίκων και των πολλών επισκεπτών της περιοχής της Μάνης και αφ’ ετέρου να συμβάλει στην μείωση των χρόνων που απαιτούνται σήμερα για την πρόσβαση σε κρίσιμες υποδομές.

Η εν λόγω μελέτη αφορά ειδικότερα στα τμήματα, α) Μικρή Μαντίνεια – Σταυροπήγιο, β) παράκαμψη Καρδαμύλης και γ) παράκαμψη του Αγίου Νίκωνα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο