3 συλλήψεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για διάφορα αδικήματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (15.11.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 55χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε αεροβόλο όπλο, το οποίο κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (15.11.2023) το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 48χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ναυπλίου, για έκδοση εικονικών φορολογικών στοιχείων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (15.11.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Ευρώτα, από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -5,89- γραμμαρίων και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτα), τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 14/5/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 14/5/2024 appeared first on .

Ανοιχτός διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου: «Κατασκευή δημοτικών καταστημάτων 2021»

Ανοιχτός διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου: «Κατασκευή δημοτικών καταστημάτων 2021» Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό με κριτήριο την συμφερότερη προσφορά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) για την ανάθεση του έργου: «Κατασκευή δημοτικών καταστημάτων 2021» με προϋπολογισμό δημοπρατουμένων εργασιών 56.451,34 € (χωρίς Φ.Π.Α. και αναθεώρηση). Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα

Υποβολή αίτησης στην Κτηματική Υπηρεσία για απλή χρήση αιγιαλού

Σας ενημερώνουμε για την αίτηση που πρέπει να υποβάλλεται στην κτηματική υπηρεσία του Νομού Κορινθίας, προκειμένου να μισθώσετε χώρο για απλή χρήση αιγιαλού για την επιχείρηση σας (σύμφωνα  με τις νέα  νομοθεσία Ν.5092/2024). Στη συνημμένη αίτηση αναφέρονται και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να έχετε μαζί σας για την κατάθεση της αίτηση στην κτηματική  υπηρεσία Κορινθίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο