ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΠέτρος Τατούλης: Η «Νέα Πελοπόννησος» παραμένει ζωντανή και σταθερή (vid)

Πέτρος Τατούλης: Η «Νέα Πελοπόννησος» παραμένει ζωντανή και σταθερή (vid)

Δηλώσεις μετά την εκλογική του ήττα από τον Δημήτρη Πτωχό, πραγματοποίησε ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» κ. Πέτρος Τατούλης.

[iframe width=”853″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/OsCUk2um1ak” title=”Δηλώσεις του Πέτρου Τατούλη για την εκλογική ήττα” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen ]

Ο κ. Τατούλης, αφού δήλωσε χαρούμενος που η παράταξη στάθηκε όρθια και έπεισε τους πολίτες για το πρόγραμμα της και τη δυνατότητα να παρεμβαίνει σε ζητήματα που απασχολούν τον τόπο, ευχαρίστησε όσους στήριξαν την «Νέα Πελοπόννησο», με την ψήφο τους και ευχήθηκε η νέα πενταετία να είναι διεκδικητική από τους πολίτες.

Επίσης, χαρακτήρισε πολιτικό και αντισυνταγματικό ατόπημα, την παρέμβαση του Πρωθυπουργού και Κυβερνητικών Στελεχών, να χειραγωγήσουν την κοινωνία της Πελοποννήσου.

Παράλληλα, τόνισε ότι η «Νέα Πελοπόννησος» παραμένει ζωντανή και σταθερή, συμμετέχοντας ενεργά και ουσιαστικά, κάνοντας έκκληση σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, προκειμένου να αντιμετωπιστεί έναν σημαντικός κίνδυνος για τον τόπο μας, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ευχαρίστησε όλους όσοι τον στήριξαν στην προσπάθεια της παρτάξης, σημειώνοντας ότι η «Νέα Πελοπόννησος» είναι μια σταθερή παράταξη που στηρίζεται από τη τη δύναμη των συμπολιτών μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο