Γιώργος Λυτρίβης: Ξεκινήσαμε λίγοι, μέσα σε λιγότερο απο 2 μήνες γίναμε πολλοί…και στο τέλος πάρα πολλοί!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το αποτέλεσμα με γεμίζει με ευθύνη αναφέρει ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην ΠΕ Αρκαδίας με τον κ. Πτωχό, Γιώργος Λυτρίβης και καλεί τους πολίτες να σταθούν με την ψήφο τους την Κυριακή δίπλα στον Δημήτρη Πτωχό για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ξεκινήσαμε λίγοι, μέσα σε λιγότερο απο 2 μήνες γίναμε πολλοί…και στο τέλος πάρα πολλοί!! Σας ευχαριστώ όλους! Σας έχω μέσα στη καρδιά μου!
Το αποτέλεσμα με γεμίζει με ευθύνη! Ευθύνη να παλεύω καθημερινά για τα προβλήματα του τόπου μας και των ανθρώπων του. Να στέκομαι πλάι σας στην κοινωνία. Να μπορώ να σας κοιτώ συνέχεια στα μάτια. Θα τα καταφέρουμε! Η χαρά μας θα μετατραπεί σε δύναμη δημιουργίας!
Την ερχόμενη Κυριακή σας καλώ να προχωρήσουμε όλοι μαζί, δίπλα στο Δημήτρης Πτωχός – Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου για να πάμε την Πελοπόννησο Μπροστά!
Να είστε όλοι σας καλά! Καλούς αγώνες στα προβλήματα της ζωής!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται, το παρεχόμενο νερό όλης της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δ.Κ. Ισθμίας, από αύριο 20/07/2024 και μέχρι νεότερης σχετικής ανακοίνωσης, δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης», ως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. | Πρόσθετα Κατεπείγοντα Μέτρα Αντιμετώπισης της Λειψυδρίας

Σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων Δ.Σ. για την αντιμετώπιση της πρόσθετης έλλειψης νερού των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκαν τα παρακάτω: 1. Αναστολή όλων των μη υδρευτικών χρήσεων των δημοτικών παροχών (άρδευση, αναψυχή κ.λπ.). 2. Άμεση παύση των αντλήσεων από όλες τις γεωτρήσεις της παραλιακής ζώνης για την αντιμετώπιση της πτώσης στάθμης στον υδροφόρο ορίζοντα. 3. Περιορισμός

Πυρκαγιά στο Καστράκι Αρκαδίας (vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/7, σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο